Oprócz wirów, bo efekt kapitalny, to 168 bardzo mi przypadło do gustu.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
super, fajnie wykorzystałeś nurt rzeki, no i wiry. rzeczywiście dobrze kręci w tym miejscu. Może masz tam jakieś główki, albo kamienie na dnie?
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
Bodzip, Abir dzieki
Tak są tam takie jakby małe kaskady z kamieniami, które widać nieco miedzy brzegiem (ale patrząc do prawej krawędzi kadru, bo to taka mała zatoczka), a tym samotnym drzewem, Przy bardzo niskim stanie wody jaki jest obecnie, woda sie burzy, falując nieco i tworzy się coś w rodzaju piany, która na dłuższym czasie daje taki właśnie efekt. Czas naświetlania to mniej wiecej 8 sekund.
Podoba mi sie wrzutka z nad Wisly![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
165. jak "Krzyk" MunchaPiękna wrzutka wiślana.
mniaaam . bardzo zacne kadry !! wiry fajne. podczas kolorowej jesieni mają wielki potencjał![]()
Nie dość że bardzo dobre kadry to jeszcze z pomysłem. O ile tych pierwszych jest całkiem sporo czy tu na forum czy gdzie indziej to pomysłów już mniej. Ty masz jedno i drugie. Gratulacje bo miło się ogląda !
166 podoba mnie się najbardziej. Poziome kadry bardziej mi w tym przypadku odpowiadają, chodź efekt wiru na 165 aż wciąga w to zdjęcie.
Jestem pod wrażeniem dwóch ostatnich wrzutek, lubię takie smaki, bardzo mi się podoba, moje wyrazy.
The question is: What is a Mahna Mahna?
piękne zdjęcia.
rozumiem, że wiekszość zrobina "S"?
było Lustro jest panasonic lumix Lx100
(brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)