na razie dwa słowa
211 świetne - ale coś na moje oko wydaje mi się że ja bym ostro cięła niebo - by fota kończyła się na horyzoncie
IMO lepiej by wyglądało - i bardziej tajemniczo
ale piękne wrzuty![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
na razie dwa słowa
211 świetne - ale coś na moje oko wydaje mi się że ja bym ostro cięła niebo - by fota kończyła się na horyzoncie
IMO lepiej by wyglądało - i bardziej tajemniczo
ale piękne wrzuty![]()
![]()
![]()
pozdrawiam
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Z morskich- 206 najbardziej mi się podoba.
Na pozostałych- kadry, kolory na tak. Rozmycie na nie. Robi się wata, nie widać, że to morze.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Mam taki kadr o jaki chyba Ci chodzi. Ale widziałem trochę w necie takich kadrów wolałem tu mieć horyzont.
Coś takiego?
212.
Tak, masz racje - robi sie wata, ale inaczej nie chciałem mieć na zdjeciach w okolicach zachodu. Inaczej wychodzą za bardzo zwykłe.
Kilka zdjeć z jesiennych wizyt nad Wisłą.
213.
214.
215.
216.
![]()
214 rewelacja jak dla mnie. 215 interesujące.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Co tu dużo pisać po prostu odpał .Kadrowanie, światło, kompozycja wszystko w tych fotkach jest zarąbiste, nie można oderwać oczu. Jak zachodzisz nad Wisłę to już wiadomo że przyniesiesz coś ekstra. Gratuluje.
Zapraszam do wątku: http://forum.olympusclub.pl/threads/...
Ladne te ostatnie wrzuty, nawet bardzo.
pozdro
W tym miejscu ludzie chwala sie sprzetem... Ja nie mam czym
Kanał IRC Olympus Club: http://webchat.freenode.net/?channels=olympusclub
Tylko prawdziwi twardziele nie robia BACKUP'ów
214 do 216 genialne... Szkoda, że nie ma większych rozdzielczosci.
Ostatnio edytowane przez adambieg ; 2.12.12 o 22:01
216. widziałem już na innym forum. Genialna fota. Z pozostałych najbardziej wyróżnia się 214, reszta też na bardzo wysokim poziomie. Gratulacje!!
Jak poprzednicy - 214
Błoto zwinięte po suszy i zmrożone. Kapitalne.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
214 i 216 wybieram
![]()