No dobra buziaczek na Dobranoc...
Pa do jutra koledzy czas coś pograć w sieci![]()
OM-D EM-5 Silver my beauty
Lustereczka: M.ZD 12-50mm, 45mm, 40-150mm, Panasonic 20mm,
Żona w całości tez wyglada świetnie, nie wiem po co obcinałeś jej wczesniej palce![]()
Dzięki, że udostępniłeś Skarb swój prywatny. (Nie podałeś imienia modelki). Zapamiętaj głęboko radę Mirka, by nigdy pokusa nie popchnęła zbyt daleko.
Zdrowia dla Calej Rodziny i Pomyślności Wam życzę.
Czekam na inne Twoje zdjęcia
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
No to chyba ostanie kilka stron przekonały, że warto dokonać przesiadkiŻona usmiechnięta, mąż zadowolony z zakupu, czego chcieć więcej.
A tak poważnie to cały czas jestem pod wrażeniem jak dobrze spisuje się OMD z kitem. I dochodze do wniosku, że to raczej nie kit jest tak dobry (w porównaniu do tego z PENa) tylko po prostu OMD to inna liga.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Jak tak możesz o sprzęcie Olympusa pisać???
Ceny z OJ, cena EP3 wzięta po sprzedaży kita 14-42 II.
---------- Post dodany o 12:16 ---------- Poprzedni post był o 12:12 ----------
To nie jest błędne wyliczenie, na początku posta napisałem założenia, u mnie w pracy to się nazywa "metodologia"
A jak już chcesz uwzględniać wizjer to należy go dodać do ceny body + szkła.
Ostatnio edytowane przez apz ; 26.08.12 o 12:21