Ot i znów wielkie słowa że lekceważę kolegów... Przykro mi że tak jest odbierane to zdjęcie, myślałem że ciut lepsze będzie jego przyjęcie no ale cóż...
Ot i znów wielkie słowa że lekceważę kolegów... Przykro mi że tak jest odbierane to zdjęcie, myślałem że ciut lepsze będzie jego przyjęcie no ale cóż...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Ej, no - nie bierz tego tak. Ja to tak odbierałem, ja miałem takie odczucie
Pracuję teraz nad cyklem zdjęć z cmentarza wojennego w Wirchne-Gładyszów. Pracuję długo, bo zdjęć sporo, a czas trudny był. Miejsce urokliwe i trudne do fotografowania. Ale nie spieszę się. Jak dopracuję to wrzucę.
...
Tak mi się przypomina powiastka o pośpiechu przy łapaniu pcheł
Masz plusa na dobry początek![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A skąd on ma wiedzieć czy sobie tego nie życzył. Odszedł - nie otworzył okna i nie darł się na autora że sobie nie życzy.
Znam bardzo wiele osób, które porostu łażą podczas rozmowy telefonicznej od okna do okna.
Pytanie wg mnie bez sensu i retoryczne - dla tego nikt nie opowiedział.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
bo Sapphiron napisał: facet mnie zauważył i odszedł od okna czyli IMO musiał być jakiś kontakt wzrokowy skoro Sapphiron zauważył że tamten go zauważył. A pytanie bynajmniej, nie jest retoryczne - jeśli ów mężczyzna jest osobą publiczną, a budynek to jakiś urząd to chyba spoko, ale jeśli to strefa prywatna to wkraczamy w bardzo delikatną sferę ochrony wizerunku. Ja bym się nie odważył takiego zdjęcia publikować, nawet nie ze strachu przed konsekwencjami prawnymi, ale ze względu na poszanowanie prawa do prywatności.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||