Coś dziwnego dzieje się za prawym ramieniem pani co odciaga mój wzrok od głównego tematu.
Coś dziwnego dzieje się za prawym ramieniem pani co odciaga mój wzrok od głównego tematu.
OMD E-M1 + małe co nieco czyli:
"Ach Kubusiu żeby nam się tak chciało jak nam się nie chce"
Ucho i "baczek" porzed uchem zbyt zolty i za ciemny w stosunku do pokazanej reszty twarzy.Dla mnie zbyt malo wyraziste kolory i nie tak wyostrzone.Zemby tu powinny byc sniezno biale,nawet nienaturalnie biale.Koncowki palcow gryza czerwienia,To jest dziewczyna do fotografowania a wyglada jak by przed chwila skonczyla pare godzin przy zmywaku.
Podniesienie kontrastu,poprawa miejscowa na wyselekcjonowanych miejscach HSJ doda temu zdjeciu wyrazu.O prawym ramieniu juz napisano.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
A ja się przyczepię do ciastka. Jak juz się znalazło na zdjęciu i gra istotna rolę, to też powinno być ostre. Jak jest dama z łasiczką, to dama i łasiczka mają być ostre, jak jest modelka z ciastkiem, to ta sama zasada.
heh,
pranie mozgu sie zaczyna
![]()
Dla mnie całkiem dobre zdjęcie..... choć...: Przy stylizacji (tak myślę) na amerykańskie lata czterdzieste, może pięćdziesiąte, kolory powinny być bardziej wyraziste (jak zauważył słusznie Mirek) na a ciastko nieostre i wygląda jakby nie z tego zdjęcia...
No ale ja jestem od pejzaży i widoczków sielskich.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Hmm nieostre ciastko jest tylko szczegółem, dopełnieniem kompozycji oraz zamysłu głównego sesji. Kolory robiliśmy specjalnie pastelowe, lekko eteryczne bo tego wymagało miejsce
Dzięki serdeczne wszystkim za komentarze![]()
Pomysły lęgną Ci się fajne. Dawaj jeszczeWidok nadmiaru słodyczy też może zemdlić
Dla mnie ciacho może być nieostro.... byle buzia była ładna. Na ciastku zrobimy miejsce na reklamę i po bulu
![]()
XZ-2|D800E|moje 500px
Pomysły na zamówienie są fajneto zdjęcie akurat było jako jedno z trzech w magazynie Woman Alternative, specjalnie na ich zamówienie w lokalu Katie's Cupcake w Lublinie
![]()
XZ-2|D800E|moje 500px