http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Na takie okienka Sapphiron trza polara![]()
E-420 +14-300 oraz inne szpeje
From The Earth
Ja wiem że ani prosto ani nie ma polaraale z drugiej strony miałem chwilę na zrobienie zdjęcia i zero szans na powtórkę bo facet mnie zauważył i odszedł od okna a bez niego nie ma zdjęcia...
tak samo i krzywiznę tłumaczy![]()
Romku, proszę nie drąż tego tematu, ok?
Bodzip wyprostował za co mu dziękuję, sam obiecuje nauczyć się prostowania (Boże, nigdy nie było mi to potrzebne), a i tak ten strzał mi się podoba mimo uchybieńNajwyraźniej nie tylko mi, bo dostałem (nie wiem od kogo, ale dziękuję) pozytywne punkciki
![]()
Takie małe OT dotyczące "dupereli" na zdjęciu. Jak zauważyłeś, na tym forum klubowicze zwracają na to uwagę. Sam przez to przeszedłem - a to krzywo, a to babol w lewym dolnym rogu, to blik się zaplatał.
Nauczono mnie jak to eliminować, nauczono mnie, że doskonałe zdjęcie w galerii, ale z niedoróbkami dostaje niskie oceny. Nauczono mnie zwracać uwagę na szczegóły.
Popatrz- szczegóły, a krzywizna byłą dużym babolem.
A wiesz, nauczono mnie także, że czasem niedoróbka, jakaś ułomność - robi zdjęcie. Tylko trzeba wiedzieć kiedy i co.
Nie chcę się wymądrzać, bo niektórym chłopakom do pięt nie dorastam. Ale, ...jeśli wymaga się ode mnie aby zdjęcie było przynajmniej poprawne technicznie, to wrzucenie fuszerki, byłoby lekceważeniem kolegów.
Pozdrawiam, i miłej zabawyi dawaj dalej.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro