Strona 237 z 475 PierwszyPierwszy ... 137187227235236237238239247287337 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.361 do 2.370 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

Ani czarny, ani srebrny OM-D nie wygląda plastikowo ani nie sprawia takiego wrażenia. Czarny ma jednak dość śliskie gumy na gripie. Nie chciało mi się w to wierzyć, ale macałem parę razy i faktycznie czarny jest pod tym względem gorszy (nie jestem rasistą).
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    80
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez ayu Zobacz posta
    Moi mili. MAM WRESZCIE INTERNET stacjonarny w domu. Nie miałem od 31 lipca czyli ponad dwa tygodnie. Jedynie przez telefon korzystałem i śledziłem nasze forum. Z tej to okazji zamówiłem OM-D. A co jak szaleć z internetem to na całego. Body ma być srebrne bo moim zdaniem jest bardziej old... Teraz jeszcze muszę wrócić do postów z bateriami i pewnie zamówić jakieś dodatkowe zasilanie. Później 45-ka, później grip później 12-ka itd . Pozdrawiam wszystkich bo jestem szczęśliwy z mojego dzisiejszego surfowania i zakupów/zamówień.
    Gratuluje!

mobi
    Zapraszam do mojego wątku
    P&P - Pentax i Panas (GX7)

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar easy_rider
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    107
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez sylwiusz Zobacz posta
    a raczej nie ma zestawow srebrny OM-D + czarny 12-50?
    Dokładnie taki zestaw dostałem - mimo że zamówiłem całość srebrną...

| OlyJedi Awatar elfior
    Mieszka w
    z winnego grodu :)
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez easy_rider Zobacz posta
    Dokładnie taki zestaw dostałem - mimo że zamówiłem całość srebrną...
    Ja też taki dostałem...widocznie tak pakują, choć trochę to dziwne...ale co tam...
    OM-D... Miałem...

Jd
    Gość

Przegladając polski net nie spotkałem sie z zestawem srebrny korpus + srebrny 12-50. We wszystkich zestawach są czarne obiektywy.

| OlyJedi
    Mieszka w
    WROClove
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

przeglądam sobie opis aparatu (review) na dpreview i ciągle jestem pod wrażeniem OM-D!
    na jpg'ch i raw'ach porównuję obrazek z aparatami, które mają matrycę APS i naprawdę nie widzę różnicy w szczegółach, szumach itd!

czy tak jest rzeczywiście, czy ja mam spaprane snajperki
    ???
    było Lustro jest panasonic lumix Lx100
    (brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez piaseczek Zobacz posta
    Anoda tak łatwo nie schodzi a i trzeba się bardzo postarać, żeby zarysować tak zabezpieczony metal.
    Miałem w łapce srebrnego OMD i wyglądał trochę "plastikowo".
    Po raz pierwszy spotkałem się z taką opinią. Nie miałem okazji zobaczyć go na żywo ale sporo o nim czytałem na polskich i anglojezycznych forach i prawie wszyscy byli zachwyceni jego wyglądem i nikt go nie nazwał plastikowym. Plastikowy wygląd przy sprzęcie za 5k zł to by była spora wada ale mam nadzieje, że to tylko jednostkowa opinia.

Awatar mowso
    Mieszka w
    żory
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Ehmm.. takie nieśmiałe i szybkie pytanie - wyświetlacz jest dotykowy ale czy przy włączonej funkcji z wyświetlonymi parametrami aparatu trzeba jak w 410np wybierakiem jechać po kolei czy można sobie "tapnąć" w daną funkcję i ustawić ?
    --
    Pozdro
    Mowso

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    Ej, nie przesadzacie z tym schodzeniem farby ?? Miałem XZ-1, mam PEN-a i nic złego się nie dzieje.
    Zresztą, PEN-y są już trochę na rynku, jak mi pokażecie takiego co mu farba oblazła od paluchów to stawiam skrzynkę piwa.
    Potwierdzam - miałem białego EP-1 , białego XZ mam , nie wiem i ci WAm chodzi z tym złażeniem farby , przecież te aparaty nie wytrzymają po 20 lat , a technologie lakierowania nie te co w czasach analogów
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi
    Mieszka w
    Iława
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez mowso Zobacz posta
    Ehmm.. takie nieśmiałe i szybkie pytanie - wyświetlacz jest dotykowy ale czy przy włączonej funkcji z wyświetlonymi parametrami aparatu trzeba jak w 410np wybierakiem jechać po kolei czy można sobie "tapnąć" w daną funkcję i ustawić ?
    Można sobie tapnąć w daną funkcje i ustawić.

Uprawnienia umieszczania postów