Strona 247 z 475 PierwszyPierwszy ... 147197237245246247248249257297347 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.461 do 2.470 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

| OlyJedi
    Mieszka w
    WROClove
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

a nie lepiej wziąć tablet lub laptopa?

tak sobie pomyślałem... że tablet odpada. przecież nie ma dysku
    było Lustro jest panasonic lumix Lx100
    (brakuje mi tylko dłUUgiego zUUma)

Moderator | OlyJedi Awatar apz
    Mieszka w
    Beskid Mały; Andrychów
    Siła reputacji
    338
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Moze lepiej aparat miec przed soba a guziki tylko przykryc.
    O takie cos,mozna nawet marke aparatu wyszyc lub inicjaly swoje.
    http://www.amazon.de/Lätzchen-Druck-...060278&sr=8-24
    Tak najlepiej taki skórzany fartuszek jaki u szewców i chlewkarzy w warsztatach widuję , jest absolutnie gładko.
    E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    Używałeś coś takiego? mam teraz dwie karty 8Gb i 4 Gb - za kilkanaście dni lecę do Portugalii i zastanawiam się czy lepiej dokupić zapasowe karty czy wsiąść coś takiego. Nowe Photobanki są b.drogie.
    Nawet mam jedną taką obudowę w szufladzie. Już bez dysku. Prędkość transferu mnie dobijała ale jak ktoś nie ma miejsca/ochoty dźwigać to się nada. Ja zamieniłem ten wynalazek na Netbooka, mam fotobank i internet w jednym.
    The question is: What is a Mahna Mahna?

| OlyJedi Awatar pers
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Siła reputacji
    45
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez romek1967 Zobacz posta

---------- Post dodany o 11:13 ---------- Poprzedni post był o 11:11 ----------

Były kiedyś takie dyski OTG (On The Go) z własnym zasilaniem, na nie można było zgrywać. Są też fotobanki do których wsadzasz kartę SD i zgrywasz na dysk.
    Dzieki za info

Cytat Zamieszczone przez grzeSiuu Zobacz posta
    a nie lepiej wziąć tablet lub laptopa?

tak sobie pomyślałem... że tablet odpada. przecież nie ma dysku
    Czasami jest to po prostu niewygodne zwłaszcza jak się ma wiekszego laptopa. No i bezpieczeństwo - dysk zawsze można schować do sejfu a laptop się już nie zmieści.

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar easy_rider
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    107
    Moja galeria

za kilkanaście dni lecę do Portugalii i zastanawiam się czy lepiej dokupić zapasowe karty czy wsiąść coś takiego...
    A nie możesz pożyczyć paru kary od dobrych znajomych? Przecież wszystko co teraz zakupisz po powrocie będzie niepotrzebne...

| OlyJedi Awatar Mcarto
    Mieszka w
    Irlandia
    Siła reputacji
    79
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez easy_rider Zobacz posta
    A nie możesz pożyczyć paru kary od dobrych znajomych? Przecież wszystko co teraz zakupisz po powrocie będzie niepotrzebne...
    Przypomniałem sobie że rok pół roku temu jedną zamówiłem tylko leżała w kopercie więc mam 2x8Gb+4Gb - powinno wystarczyć. Częściej ostatnio podróżuje i więcej pamięci się przyda. Ten dysk traktowałem bardziej jako Back-up.
    Zapraszam do mojego wątku
    P&P - Pentax i Panas (GX7)

| OlyJedi Awatar grizz
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    164
    Moja galeria

Używałeś coś takiego? mam teraz dwie karty 8Gb i 4 Gb - za kilkanaście dni lecę do Portugalii i zastanawiam się czy lepiej dokupić zapasowe karty czy wsiąść coś takiego. Nowe Photobanki są b.drogie.
    Kup kartę... Bacvkup zawsze możesz w hotelu czy knajpie na chmurę, czy serwer wrzucić.
    Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.

| OlyJedi Awatar daszek
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez easy_rider Zobacz posta
    Widocznie ja mam innego gripa - bo też nie mam szponów, a ślady na gumie są widoczne...Co nie znaczy że są to jakieś głębokie rysy czy uszkodzenia - po prostu nawet dotknięcie paznokciem pozostawia na gumie gripa lekkie smugi

To masakra jakaś teksańska.

Sory, jak tak swojego nie testowałem... zupełnie jak byś go jakimś drutem kolczastym przeciągnął
    zdroofko
    Daszek ______________________________________________OM-D E-M5 7,5 12 12-50 45 60 40-150__Instagram

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar easy_rider
    Mieszka w
    Rybnik
    Siła reputacji
    107
    Moja galeria

To nie są jakieś głębokie rysy tylko powierzchowne smugi... za tydzień znikną - to znaczy pewnie w ich miejsce pojawią się inne

Jd
    Gość

Spodobał mi się pasek do OM-D , taki :

Załącznik 69145

Symbol produktu to CSS-P113.
    Problem w tym, że nie wiem gdzie można go nabyć. Wyszukiwanie w Google prowadzi zawsze na daleki wschód. Na E-Bay znalazłem tylko 1 ofertę z USA.

Na stronie http://olympusomd.com/pl-PL/omd/e-m5...ry/#&panel1-21 jest przedstawiony w akcesoriach do OM-D.
    Ostatnio edytowane przez Jd ; 27.08.12 o 20:34

Uprawnienia umieszczania postów