Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Anoda tak łatwo nie schodzi a i trzeba się bardzo postarać, żeby zarysować tak zabezpieczony metal.
Miałem w łapce srebrnego OMD i wyglądał trochę "plastikowo".
mi osobiście podoba się najbardziej srebrna wersja.bardzo ładnie komponuje się ze stałkami olka.. srebrnymi.no i projekt body bardziej pasuje do srebrnego koloru uwidacznia jego styloczywiście to jest moje subiektywne zdanie.
Wszystko prawda, srebrna wersja jest ładniejsza, ale jeżeli ten srebrny kolorek ma tak ładnie schodzić jak w soniaczach NEX to IMO lepiej pozostać przy czarnym.
Ej, nie przesadzacie z tym schodzeniem farby ?? Miałem XZ-1, mam PEN-a i nic złego się nie dzieje.
Zresztą, PEN-y są już trochę na rynku, jak mi pokażecie takiego co mu farba oblazła od paluchów to stawiam skrzynkę piwa.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
To nie Canon, w którym od potu guma zmienia kolor na białą![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Mam i uzywam Minolte HiMatic F - w tym roku ten model obchodzi 40-lecieJest wlasnie anodyzowany i mimo wieku nie widac uszkodzen na tej czarnej powloce.
Ale gwoli scislosci mam tez niewiele mlodszego, czarnego Pentaxa ME Super i tez nadal ladnie sie prezentuje, niewiele gorzej od Minolty. Pewnie wszystko zalezy tez od tego jak kto traktuje sprzet.
Hmmm... na zdjeciach nie wyglada az tak zleMiałem w łapce srebrnego OMD i wyglądał trochę "plastikowo".![]()
Pozdrowienia
Sylwek
the convert
Moi mili. MAM WRESZCIE INTERNET stacjonarny w domu. Nie miałem od 31 lipca czyli ponad dwa tygodnie. Jedynie przez telefon korzystałem i śledziłem nasze forum. Z tej to okazji zamówiłem OM-D. A co jak szaleć z internetem to na całego. Body ma być srebrne bo moim zdaniem jest bardziej old... Teraz jeszcze muszę wrócić do postów z bateriami i pewnie zamówić jakieś dodatkowe zasilanie. Później 45-ka, później grip później 12-ka itd. Pozdrawiam wszystkich bo jestem szczęśliwy z mojego dzisiejszego surfowania i zakupów/zamówień.
Lubię sobie popstrykać.