Strona 232 z 475 PierwszyPierwszy ... 132182222230231232233234242282332 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.311 do 2.320 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    Jak na szybko tu tylko tu http://allegro.pl/show_item.php?item=2527350186 ale nie maja chyba na razie ładowarek chociaz w ofercie piszą ,że można je kupić na innej ich akcji. A ten pierwszy link to facet ma za duzo negatywów i neutrali i to teraźniejszych , ale decyzja zależy od Ciebie. Jak by sie nie paliło to zamów na Ebay.

Pytanie dla zorientowanych - czy oryginalna ładowarka Olympusa nie naładuje takiego zamiennika ,że musi byc inna ?
    Tu tez maja http://www.amazon.de/Ex-Pro%C2%AE-Ol...4288174&sr=1-1
    I przy tej oferci napisali,ze orginalna ladowarka nie naladuje.Trza kupic inna,maja tez w ofercie.

Jd
    Gość

Mirku, rymcymcym pisze ,że za tydzień urlop i pilnie potrzebuje. Z amazon.de zdążą mu dosłać ?

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Mirku, rymcymcym pisze ,że za tydzień urlop i pilnie potrzebuje. Z amazon.de zdążą mu dosłać ?
    A jaki problem zamowic,pozniej w zamowieniu w info przeczytac date dostawy i jesli nie pasuje kliknac w buton-storno-,Przecie i tak potracaja jak podpiszesz odbior przesylki.

Jd
    Gość

a tu masz namiar na ładowarkę http://allegro.pl/ladowarka-minidv-o...527350231.html też Fotoenergia

| OlyJedi Awatar chreasy
    Mieszka w
    Dln Śląsk
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria

Jak na szybko tu tylko tu http://allegro.pl/show_item.php?item=2527350186 ale nie maja chyba na razie ładowarek chociaz w ofercie piszą
    @Jasand kupiłeś/kupujesz ten zamiennim aku do OMD + łądowarke, którą podałeś (sklep fotoenergia) ? Jestem ciekaw jak się sprawi, żeby nie rozsadziło body :/ Orginalna droga...

Jd
    Gość

Co Ty taki bojący. Do GF2 miałem zamiennika (różnił się tym ,że nie miał chipa i nie było wyświetlane logo baterii na LCD), do Fuji X10 też , do Samsunga EX1 i jakos mi nie rozwaliło aparatów. Moja ślubna ma IXUSA i drugie aku tez jest tylko Hamy i nic sie nie dzieje.
    Zachowujesz sie jak dziewica - chcialbys ale się boisz
    Ostatnio edytowane przez Jd ; 7.08.12 o 12:54

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Moja ślubna ma IXUSA i drugie aku tez jest tylko Hamy i nic sie nie dzieje.
    To tak jak bys napisal-mam nowy telewizor marki DHL albo Poczta Polska lub Fotozakupy pl

Aha.Hama sprzedaje jakas serie orginalow akku do tego aparatu.Olek nie umial przez jakis czas zapakowac na tasmie i powysylac.

Jd
    Gość

IXUS75 Canona . A drugi akumulator to nie Canon tylko zamiennik firmy Hama. Panimajesz ?

Dałem tylko przykład koledze chreasy ,że nie zawsze musi byc oryginał (zawsze pustoszą nam kieszeń), dobry zamiennik też się sprawdza.

W przypadku OM-D dziwi mnie tylko inna ładowarka. W aparatach które wymieniłem w poście #2417 starczała ładowarka dołaczona do aparatu ( w przypadku EX1 ładowanie w aparacie)
    Ostatnio edytowane przez Jd ; 7.08.12 o 13:12

Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria

Hama to nie firma wykonujaca.To posrednik.Cos wzial,zapakowal nie swojego,na opakowaniu napisal Hama i z tym logiem sprzedaje.Jako Hama mozesz kupic orginalne akku olka.Orginalny filtr B&W lub jakas inna rzecz.Tak jak Telewizor Hanzeatik to nie firma produkujaca te telewizory tylko bank wspierajacy Sony i sprzedajacy czesc takich telewizorow ze swoim logiem.
    Panimajesz?

| OlyJedi Awatar Karampuk
    Mieszka w
    Włocławek - miasto nad Wisłą
    Siła reputacji
    33
    Moja galeria

jestem taki stary, a jaki durny zawsze się zastanawiałem skąd Hama ma tak różnorodny towar To może niedługo zobaczmy OMD HAMA
    XZ-2|D800E|moje 500px

Uprawnienia umieszczania postów