Strona 231 z 475 PierwszyPierwszy ... 131181221229230231232233241281331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2.301 do 2.310 z 4745

Wątek: Olympus OM-D E-M5

| OlyJedi Awatar chreasy
    Mieszka w
    Dln Śląsk
    Siła reputacji
    39
    Moja galeria

Odp: Olympus OM-D E-M5

Cytat Zamieszczone przez daszek Zobacz posta
    Ja kupiłem w cyfrowe.pl. Do kompletu dostałem taka wieeelka podkładkę na biurko ze wszystkimi akcesoriami do omd.
    Odebrałem osobiście, no i mieli najtaniej na rynku.
    Tak więc polecam cyfrowe.pl. Jeszcze wiszą mi ori akku, ale cóż nie ich wina, olympus.pl nawalił.
    A czy z tego sklepu parat pochodzi z Olympus Polska i zawiera oryginalną instrukcję w języku polskim ? Jestem ciekaw czy w większości sklepó internetowych OMD 5 objęty jest pełną gwarancją Olympus Polska przez okres 2 lat.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria

Gwarancja na 2 lata obejmuje sprzęt z całej Europy, więc tutaj akurat dystrybucja nie ma większego znaczenia.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria

Wydzieliłem nowy wątek :

rozmowę na temat gwarancji nikona i obowiązujących przepisów dotyczących gwarancji, rękojmii możliwości reklamacji itp itd
    przeniosłem tutaj :

https://forum.olympusclub.pl/threads/83313-gwarancja-aparatów-i-ochrona-konsumencka

Fajna dyskusja i ciekawa - tylko jednak bardziej ogólna a nie tylko na temat OMD

Awatar rymcymcym
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Czy ktoś posiada toto: http://allegro.pl/bateria-bln-1-bln1...513532547.html ??

Warto ??

Urlop mi się zaczyna za tydzień a oryginału ani widu ani słychu. W cyfrowe.pl gdzie zamówiłem oryginały powiedzieli mi przed momentem, że Olympus zmienił datę dostępności z końca sierpnia na bliżej nieokreśloną
    E-M1 mark II, 12-40/2.8, 45/1.8, FL-900R, kupa zapału i mało czasu

Jd
    Gość

Warto ale chyba akurat nie pod tym linkiem. Z tym, że bedziesz miał do noszenia dodatkową ładowarkę.

| OlyJedi Awatar daszek
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez chreasy Zobacz posta
    A czy z tego sklepu parat pochodzi z Olympus Polska i zawiera oryginalną instrukcję w języku polskim ? Jestem ciekaw czy w większości sklepó internetowych OMD 5 objęty jest pełną gwarancją Olympus Polska przez okres 2 lat.
    Tak ma wszystko oryginalne i pl instrukcje.

~ wytaptane z tf300@Tapatalka2
    zdroofko
    Daszek ______________________________________________OM-D E-M5 7,5 12 12-50 45 60 40-150__Instagram

Jd
    Gość

Nie wprowadzaj go w błąd. Papierowa jest tylko Basic Manual - 8 stron po polsku - wersja w 28 językach . Pełna 132 stronicowa jest tylko na płycie w pdf

| OlyJedi Awatar daszek
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    16
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    Nie wprowadzaj go w błąd. Papierowa jest tylko Basic Manual - 8 stron po polsku - wersja w 28 językach . Pełna 132 stronicowa jest tylko na płycie w pdf
    to właśnie miałem na myśli

~ wytaptane z tf300@Tapatalka2
    zdroofko
    Daszek ______________________________________________OM-D E-M5 7,5 12 12-50 45 60 40-150__Instagram

Awatar rymcymcym
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria

Cytat Zamieszczone przez Jasand Zobacz posta
    Warto ale chyba akurat nie pod tym linkiem
    Masz jakieś sprawdzone źródło ?
    E-M1 mark II, 12-40/2.8, 45/1.8, FL-900R, kupa zapału i mało czasu

Jd
    Gość

Jak na szybko tu tylko tu http://allegro.pl/show_item.php?item=2527350186 ale nie maja chyba na razie ładowarek chociaz w ofercie piszą ,że można je kupić na innej ich akcji. A ten pierwszy link to facet ma za duzo negatywów i neutrali i to teraźniejszych , ale decyzja zależy od Ciebie. Jak by sie nie paliło to zamów na Ebay.

Pytanie dla zorientowanych - czy oryginalna ładowarka Olympusa nie naładuje takiego zamiennika ,że musi byc inna ?

Uprawnienia umieszczania postów