trzysetka, rzeczywiście, powalająca. z całą masą niedomówienia..
trzysetka, rzeczywiście, powalająca. z całą masą niedomówienia..
Troche przerwy było, a w tzw. międzyczasie wariacka zabawa ze znajomymi, bez przesłania, choć roboczo nazwaliśmy ją sesja PRL-ową. Nie pytajcie dlaczego
305 i 306 - Ola
![]()
![]()
307 i 308 - takie tam scenki z Agą, Olą i Panem Michałem
![]()
![]()
309, 310, 311 - szalona Agnieszka
![]()
![]()
312, 313, 314 - kolejne, inne, lepsze(?)wcielenie niesamowitej Agi
![]()
![]()
![]()
PZDR
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
307 i 308 absolutnie do zjedzenia!!!fantastyczne, klimatyczne, spadły mnie z krzesła. całość bardzo fajnie dopracowana, ale te dwa + 311 mogłabym powiesić obok swojej Szirli
brawo!
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
koniecznie!![]()
Fajne naprawdę fajne zabawy z znajomymi. mi naj...312-314
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
No dobra. To lecim dalej
Tym razem Laura. Laurę wypatrzyłem na jednym z portali społecznościowych, napisałem do niej czy nie chciałaby mi zapozować do kilku ujęć.
Oto efekty. Mam nadzieję, że jej nie skrzywdziłem fotograficznie?
Zażółcenie celowe, chciałem nadać zdjęciom mocno słoneczny, mocno kolorowy "feelinig"
315.
![]()
316.
![]()
317.
![]()
318.
![]()
Pozdro.
Mr. T.
317 Mr.Ti przefajna! Seria żółtkowa ciekawa ale 317 gasi resztę.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
a dla mnie 315, (chociaż i 317 zwraca uwagę) za naturalność, ładne spojrzenie w oddal i wyodrębnienie z tła. do żółcieni trzeba się przyzwyczaićjedyny minus 315 to dół - chciałoby się go nieco więcej.
Dzieki! 317 mówisz? No proszę, a mi się wydawała taka nie do końca dobra.
Zdecydowanie osobiście wolę 316
T.
---------- Post dodany o 12:54 ---------- Poprzedni post był o 12:51 ----------
Mam i taki kadr gdzie i dołu jest więcej. Tylko wtedy postać mniejsza... a ja wolałem sie skupić na twarzy, a jakbym "dołu" więcej pokazał to mogłoby to zakłócić odbiór.. przynajmniej meskiej części forumowiczów
T.