przychylam się do Twojej 320 bardzo![]()
przychylam się do Twojej 320 bardzo![]()
[QUOTE=Thomasso;819244
Mam i taki kadr gdzie i dołu jest więcej. Tylko wtedy postać mniejsza... a ja wolałem sie skupić na twarzy, a jakbym "dołu" więcej pokazał to mogłoby to zakłócić odbiór.. przynajmniej meskiej części forumowiczów
T.[/QUOTE]
Popatrz, popatrz jaki purysta się znalazł, I jeszcze do tego wartko wstawia galicyjską gatkę.
Za Franciszka Józefa tak samo jak za króla Rydzyka lud cieszył się kształtem i seksem. Wcześniej od zawsze też...
Pokaż jak są dobre, jak masz wątpliwość zakryj kurtyną milczenia.
Pozdrawiam niedzielnie AP.
PS. ostatnie dwa zdjęcia podobają mi się bardzo.
Ostatnio edytowane przez apz ; 6.05.12 o 09:02
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
ja jednak jestem za 320 a z poprzedniej (z jednej ze stron społecznosciowych) od razu na 316 postawiłem...nie wiem może lubie jak model patrzy sie w obiektyw..!?
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
323,324,325,326 najbardziej mi sie podobaja![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
jakoś mnie ta seria nie przekonuje
może 327 najlepsze - ale nie ma tego czegoś co sprawia że chce się więcej ..
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
To teraz cz. II. Trochę koloru... wiem ze tonacja kazdego inna ale potraktowalem je jak osobne zdjecia.
331, 332
![]()
![]()
333 i 334 - wiem, że jedno przepalone (buu!), ale kadr mi się podba.. więc może przymkniecie na to oko
![]()
![]()
335 i 336 - czyli oryginał i chyba nieco lepsza panoramiczna przeróbka, która osobiście mi sie bardzo podoba (nie ma to jak samouwielbienie)
![]()
![]()
Pozdrawiam
Mr. T.