zabraklo w smiley brawo, pzdr.
zabraklo w smiley brawo, pzdr.
Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
E tam.Az tak mocno nie jest zwalone.Ramie wystarczy miejscowo w wywolywaczce niedoswietlic i ocieplic.Co niektore pozwalaja pracowac na rawie jako obiekcie inteligentnym(ACR)A w tym przypadku to juz mamy sporo suwakowanych mozliwosci.Pracujac na pieterku i wracajac do orginala,caly czas na rawie bedac.
Duze cienie i mnogosc swiatel to tylko bedzie pretekst do nasladowania stylu p.Greenberg.Tylko jak zmusic do placzu.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ciekawy pomysł na analizę zdjęć - obróbka nie jest moją mocną stroną a tak mogę się czegoś nauczyć.
Kiedyś mieliśmy na forum więcej omawianych zdjęć i od czasu do czasu pojawił się jakiś tutek...
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Dziadku, toś mi pojechał z tymi pomysłami... Daj Pan spokój. Natomiast czekanie na moją pracę mogło Cię zgubić, bo jakoś późno wrzuciłem
Mirku, tak, tylko pamiętać trzeba, że miniona edycja popRAWki nie pozwalała na używanie pędzelków i zabawy miejscowe.
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
zagłosowane. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Ostatnio edytowane przez Dziadek ; 24.03.12 o 09:39
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Ale ten Pan to tak jajcowo, znaczy, z dystansem. No, Jasiu, skoro już po słodyczy jedziemy, tak lepiej?![]()
Dziękuję Ci za dobre słowo, dobrze wiedzieć, że ktoś bacznie obserwuje i wyłapuje błędyA niedługo, tak się pochwalę, będzie coś nowego.
Z tym spotkaniem, niestety, może być już gorzej :/
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ja też na nie.......................choć wiecie, że lubię dużo gadać nawet czasem się czepiać...
A poważnie to w każdej poprawce jest miejsce na komentaże, dyskusje i oftopki nawet moje ulubione..
Zagłosowałem tylko za tym, że to nie ma sensu a nie , że się sprzeciwiam.
Pozdrawiam
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|