Czekaj, wiem że są przeszkadzajki, nawet na forum ktoś taką fotę zapodał. To jako Ty te 11 zdjęć trzasnąłeś ?
Czekaj, wiem że są przeszkadzajki, nawet na forum ktoś taką fotę zapodał. To jako Ty te 11 zdjęć trzasnąłeś ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
zwrociliscie uwage, ze w takich miejscach jest duzo fotografujacych , nie ma ulatwien dla nich , chociazby jakies wieksze okienka, zeby zmiescic aparat i dlonie , wylozone dookola guma , czlowiek przez to nie wypadnie a latwiej focic , juz nieraz bedac w wielu miejscach zwrocilem na to uwage , ze brak takowych rozwiazan jest
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
W starych zamkach to jeszcze przez wyloty armatnie można wystawić i jedno pstryknąć bo mur na metr albo więcej gruby.
W Sandomierzu na Wieży Opatowskiej też przeszkadzajki - osłony, anteny i trudno panoramkę zrobić.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Cieszcie się, że możecie focić.
Znajomi polecieli do Stanów i w Górach Skalistych jest piękny, nowoczesny taras w kształcie podkowy nad przepaścią.
By do niego dojść trzba Indianom zapłacić za wtęp do Parku Narodowego 30$ następnie za wstęp na taras dugie tyle i wtedy okazuje się, że na tarasie jest całkowity zakaz fotografowania!
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
BernArt - Moje zdjęcia