Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
pozdrawiam reszte !
http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk
Kto jeszcze nie głosował? Wieczorem zamykamy!!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
21:00 zamykamy głosowanie!!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zdążyłem, nie było łatwo.
No i co zamknąłeś :P
Dziadek wyraźnie odskoczył od peletonu
GRATULUJĘ![]()
to nie było easy wybrać najlepszą z prac![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Uczyłem się z córką chemii
---------- Post dodany o 22:25 ---------- Poprzedni post był o 22:04 ----------
koniec popRAWki 2/2012
dziadek - Gratulacje!!!!
a z jakim skutkiem![]()
ja z chemii to juz nic nie pamiętam![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nooo!
"Alkohol etylowy lub etanol - związek organiczny z grupy alkoholi o wzorze chemicznym C2H5OH i strukturalnym
- Właściwości
W temperaturze pokojowej jest to bezbarwna, palna ciecz o charakterystycznej woni i piekącym smaku.
- temperatura topnienia -114,2 °C
- temperatura wrzenia 78,3 °C
- gęstość 0,7893 g/cm3 (dotyczy etanolu absolutnego)
Miesza się z wodą w dowolnym stosunku i jako taki jest stosowany jako średniopolarny rozpuszczalnik organiczny. Mieszanina 95.6% etanolu z wodą jest popularnie nazywana spirytusem. Jest to mieszanina azeotropowa i dlatego nie można uzyskać przez destylację etanolu 100%. Etanol 100% jest nazywany alkoholem absolutnym, a jego otrzymanie wymaga jego ekstrakcji ze spirytusu przy pomocy eteru dietylowego lub benzenu i ponownej destylacji.
I nigdy więcej na oczy i uszy!!!!! Tylko do dzioba!![]()