Nie dolary tylko bony towarowe![]()
E-30 + E-3 + trochę różności, co by pasowały do całości.![]()
kolejka dla uprzywilejowanych...
foto W.Pniewski
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
Znaczy dla kobiet z malymi dziecmi w ciazy oraz roznych kombatantow, ktorzy umacniali wladze ludowa.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
wszyscy do SMYKA...
foto W.Pniewski
" Fotografując staraj się pokazać to, czego bez Ciebie nikt by tego nie zobaczył".
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
może "express wieczorny" rzucą...
foto W.Pniewski
Ajtam, Express. Żyletki. Pamiętam, jak dla dziadka stałem w takiej kolejce, tzn. dziadek stał, ja, mój brat cioteczny i babcia. Sprzedawali po jednej, zawinięte w papierek
A jaka była radość moja i mamy, jak w Smyku rzucili rowery (Pelikan). Całe trzy. Akurat mama była przy drzwiach zaplecza, gdy je wyprowadzili. Od razu złapała jeden
Zaś co do kolejki nocnej, to tak za meblami w Emilce stała. Nawet nie wiedziała za bardzo, co kupiła, w domu dopiero, jak przywieźli, się okazało. W sumie nawet pasowała ta meblościanka do reszty...![]()
Sebastian_T
puste butelki przyjmują i zastaw oddają...
foto W.Pniewski
Teraz puszki, bo butelek nie zabardzo chca przyjmowac no chyba, ze sa bzwJak juz jest kaucja wliczona to i tak piwo w butelce nie jest o wiele tansze od puszkowego kupujac na sztuki
Kupujac zgrzewke mozna zalapac sie na bonusy
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO