[QUOTE=Jasand;789641]A może do przyczepy - pamiętacie te przyczepy doczepiane do ogórków? Gra w kopa trwała na całej trasie a kurzyli papierochy tak,że nic nie było widac..[/QUOTE
Pamiętam - w zimie było jak w lodówce, całe szyby zamarznięte, fajnie się jechało nic nie było widać.
No tak Bodzip ,,rzucili'' jak psomżle to wygląda ale tak było.
Ostatnio edytowane przez leszekkl ; 8.02.12 o 15:47
Samce do pracy ..Teraz PKS-y praktycznie poumieraly w dobie kapitalizmu, kazdy ma swoj wlasny wozek
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
W takiej Anglii , gdzie samochodów osobowych wiecej , komunikacja autobusowa i kolejowa ma sie swietnie.
Polakowo to nie Anglia, w mojej miejscowsci PKS bankrut, a kiedys to byla potega jezeli chodzi o komunikacje.Wysprzedaja grunty i wszystko co moga aby przetrwac. Na miejscu dworca PKS powstala Biedronka po zrownaniu z ziemia tego co tam pozostalo takie zycie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
U nas w Pyrlandii jakoś sie trzymają mimo konkurecji prywatnych firm. U mnie dworzec nadal należy do PKS-u i funkcjonuje tak jak kiedyś.
Tez pisalem, ze kazdy ma teraz wlasny wozekale linie byly naprawde oblozone pasazerami, ze palca bys nie wlozyl np. Rybnik-Gliwice czy Rybnik-Wisla itp. PKS tez obsluguje po czesci ZTZ, czyli miejskie linie, ale bankrutem sie stal.