..no mnie się tez podoba....dodaj do galerii...![]()
..no mnie się tez podoba....dodaj do galerii...![]()
AF out-of-order...(nie dotyczy sprzętu)
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Oj, poczekam jeszcze .
Dodam jeszcze tylko jako ciekawostkę w sumie, że cała obróbka odbyła się na poziomie rawa w Capture One. Szczerze polecam ten program, bardzo się polubiliśmy. Oczywiście chciałoby się wersję Pro, gdzie jest jeszcze więcej możliwości, ale i tak jest dobrze.
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Zdjecie jedno z Twoich najlepszych, jesli nie najlepsze z okresu ja wiem.. pol roku. Powaznie!
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Thomasso, miód na moje serce lejesz![]()
Proszę Państwa, to ja bardzo dziękuję za tak pozytywny odbiór i wrzucam do galerii, niech się dzieje![]()
BernArt - Moje zdjęcia
Chciałem być pierwszy -> "wybrany plik lub album nie istnieje"![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||