brakuje mi tylko pięknie zkręconej pary nad kubkiem, sypatyczne zdjęcie, w takim towarzystwie miło pić kawę... bardzo ładny kadr
![]()
brakuje mi tylko pięknie zkręconej pary nad kubkiem, sypatyczne zdjęcie, w takim towarzystwie miło pić kawę... bardzo ładny kadr
![]()
Jak jej zrobisz dobrą kawę, to i na kolejne zdjęcie się zgodziZamieszczone przez Eddie
![]()
Pozdrawiam, Robert
Był sobie Olek, piękny, wielki, czarny Olek z całą kompanią braci ...
... a jest ... żółta łódź podwodna ....
Zamieszczone przez RobertW3D
![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
albo "przestępluj" plamę z prawejZamieszczone przez Eddie
fajna fota, taka trochę reklamowa jakby podkręcić niektóre kolorki...na stockach miałbyś branie na pewno
Fajne masz te koleżanki, dobre choć to bo pisałeś że praca to "taka se", delikatnie mówiąc.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Praca paskudna, fakt, ale kilka osob fajnych jest.Zamieszczone przez lessie
Najciekawsze jest to, ze z Asia moja pracujemy w tym samym dziale, naprzeciwko siebie. Ewa to jej kolezanka z zespolu
Stemplowac plamy nie chce, zrobie ktoregos dnia nowe zdjecie![]()
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Pracujesz z żoną?
Ale jesteście na siebie nagrzani....![]()
![]()
![]()
Szacuneczek dla takiego związku
Sebastian
Ma to też swoje wady, ale dajemy radę - wiesz, pełen profesjonalizmZamieszczone przez lessie
![]()
BernArt - Moje zdjęcia
jasna sprawa...trochę patrzę przez pryzmat swojego charakteru a ja "lubię posiedzieć w jaskini" i wtedy każdy mi przeszkadza, nawet żona...![]()
Ale jak nie siedzę w jaskini to już jestem duszą towarzystwa i do rany przyłóż...
Sebastian
A to prawie niemal zupelnie jak jaZamieszczone przez lessie
Tyle, ze ja w jaskini lubie sobie odpoczac po meczacym dniu![]()
BernArt - Moje zdjęcia