Umrozone szklo b. ciekawe. Artyzm pane!
T.
Umrozone szklo b. ciekawe. Artyzm pane!
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Ale się luda na schodziło! Dzięki za odwiedziny, jak coś wydumam zapraszam ponownie!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Szkoda, że te naszkle nie są płochliwe - jak obskoczą przez noc mojego fiacika z zaparówkami to mam gwarantowaną kilkunastominutową batalię. Swoją drogą ciekawy pomysł a i warunki coraz bardziej sprzyjające.
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
Acha! Nie jesten zwierzografem.![]()
Zapraszam do mojego wątku
P&P - Pentax i Panas (GX7)
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.