Zostawcie drzewko tak jak jest B&W, nie sadze aby w IR mialo ten sam klimat.![]()
Zostawcie drzewko tak jak jest B&W, nie sadze aby w IR mialo ten sam klimat.![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
ciekawy klimat ma ten balkon zastanawiam się jak takie drzewko rosło by na moim balkonie albo 2 i hamak ..... pozdrawiam![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
jak bylem mały zawsze chciałem mieszkać na drzewie ...
Filozofije różniaste czyli:
__________________________________________________ ____________
Czołem Mysik!
Gdzie Żeś była, Co Robiła?
Fajnie Żeś do mnie Trafiła ... .
gonia! "Anielskie Trąby" to będą na SOAMW (Sądzie Ostatecznym Anny Marii Wesołowskiej)![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 22.07.11 o 18:22 Powód: Automatyczne scalenie postów
gonia! "Anielskie Trąby" to będą na SOAMW (Sądzie Ostatecznym Anny Marii Wesołowskiej)[/QUOTE]
Może i będą ja tam na Sądach Ostatecznych nie bywałam...
A propos "komu bije dzwon'ek" tak rzekłam boć to-to ziele to
1. datura,
2. bieluń,
3. anielskie trąby,
4. jest trująca....
5. inne propozycje...![]()
Ostatnio edytowane przez gonia ; 22.07.11 o 18:39
E-510, Zuiko 14-54, 40-150, Pentacon 1,8/50, Pentacon 2,8/135, Helios 44M 2/58, Metz 44AF1