A ja mam takie inne pytanie do części tu piszących, jak już kiedyś powstanie jakiś zajefajny aparat z cud-matrycą (przełączaną 6 i 60Mpx), i z kwiatkiem, i sprężynką, to czy jakieś zdjęcia będziecie robić?![]()
A ja mam takie inne pytanie do części tu piszących, jak już kiedyś powstanie jakiś zajefajny aparat z cud-matrycą (przełączaną 6 i 60Mpx), i z kwiatkiem, i sprężynką, to czy jakieś zdjęcia będziecie robić?![]()
Weź pod uwagę, pamiętliwy kolego, że mój zachwyt nad E-30 miał miejsce jakieś 2-3 lata, kiedy puszka ta, mimo oczywistych wad, całkiem sporo oferowała na tle ówczesnej konkurencji. I chociaż zachwyt ten był mocno naiwny i pewnie często daleki od zdrowego rozsądku, to przynajmniej dotyczył sprzętu, którego używałem. Nie przypominam sobie za to, abym kiedykolwiek obsrywał się z podniety lub jęczał z zawodu nad jakimiś mglistymi plotkami. Już kumasz?
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
"Weź pod uwagę, pamiętliwy kolego, że mój zachwyt nadE-30 miał miejsce jakieś 2-3 lata, kiedy puszka ta, mimo oczywistych wad, całkiem sporo oferowała na tle ówczesnej konkurencji. I chociaż zachwyt ten był mocno naiwny i pewnie często daleki od zdrowego rozsądku, to przynajmniej dotyczył sprzętu, którego używałem. Nie przypominam sobie za to, abym kiedykolwiek obsrywał się z podniety lub jęczał z zawodu nad jakimiś mglistymi plotkami. Już kumasz?"
Epicure -nie wiem z z jakiej przyczyny miał byś się obsrywać i jęczeć -nie obchodzi mnie to.
Ale wiem że pomyliłeś miejsce w których takich atrakcji szukasz bo tu tego nie znajdziesz -kumasz?
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 1.02.12 o 15:04
milczenie jest złotem
Piękny popis głupoty, mynameisnobody. Brawo! Do tej pory miałem tylko podejrzenia, ale teraz to już pewność, że jesteś zwyczajnym sromotnym trollem.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
epicure napisał>
"Piękny popis głupoty, mynameisnobody. Brawo! Do tej pory miałem tylko podejrzenia, ale teraz to już pewność, że jesteś zwyczajnym sromotnym trollem."
Dziękuję -z ust Twoich to prawdziwy komplement
„Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?” (Łk 6, 41)
Ostatnio edytowane przez mynameisnobody ; 1.02.12 o 15:16
milczenie jest złotem
BernArt - Moje zdjęcia