284 dynamiczno-statyczne (plus!), z ciut za mocnym światłem, ale za to bardzo fajne w kadrze. Oba zdjęcia aż kuszą, by się nimi pobawić (w sensie fotograficznym oczywiście![]()
284 dynamiczno-statyczne (plus!), z ciut za mocnym światłem, ale za to bardzo fajne w kadrze. Oba zdjęcia aż kuszą, by się nimi pobawić (w sensie fotograficznym oczywiście![]()
kiedyś próbowałam, na dzieciach - duchi mi wyszłi![]()
No tak to wlasnie wychodzi. Zalozeniem tej "techniki" jest dluzszy czas i pozniej na koniec doblysk lampa, tak zeby naswietlic wlasciwei tlo i zamrozic ruch pierwszego planu.
Efektem ubocznym sa rozmazane smugi, ale one dodaja dynamiki wlasnie. Teraz widze, ze moglem jeszcze wydluzyc czas, byloby wiecej tych smug i dynamika bardziej widoczna.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Świetne.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
i już parametry, już liczby i skróty! pffffffff ;P