Dla mnie ta wersja _1024_P1217544.jpg delikatniejsze,bardziej subtelne chyba blizsze(charakter) tej osobie na zdjeciu
Dla mnie ta wersja _1024_P1217544.jpg delikatniejsze,bardziej subtelne chyba blizsze(charakter) tej osobie na zdjeciu
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
bardzo fajne i delikatne portrety
z tych 2wersjowych bardziej chyba orginały do mnie przemawiają
przynajmniej u mnie na lapku lepiej się prezentują![]()
ale ogólnie lubię takie portrety - subtelne i pastelowe![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pierwsze wersje, mniej wyprane - fajniejsze.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajne są te fotki. Pozdrawiam
Mowicie ze wersje A sa lepsze? Hmmm..
Kurcze.. druga wersja nie mzoe byc bardziej "wyprana" tam jest tylko mocniejsze zaznaczenie swiatel i cieni.. dla dodania glebi twarzy.
Kolorystyka (odcienie) sa takie same (przynajmniej u mnie na ekranie).
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Tym razem mała wrzutka, taka trochę z innej mańki
W niedzielę miałem okazję uczestniczyć w pewnej inicjatywie (ale tylko jako gość).
"Amazonki w Zbliżeniach czyli gra o życie" - niezwykłe spotkanie w klubie "Zbliżenia" z kobietami, które wygrały walkę z rakiem.
W programie był pokaz stylizacji fryzur, modelkami były Amazonki - czesał mój znajomy Dominik Gawliczek.
Później pokaz tańca orientalnego - Caramel Belly Dance i koncert zespołu Jacek i Placek.
Nie byłem tam jako fotograf, aczkolwiek oczywiście aparat wziąłem. Pstryknąłem pare fotek, choć warunki nie były najlepsze.
Oto migawki z występu dziewczyn z Caramel Belly Dance:
283.
284.
Pozdrawiam
Tomek
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.