Ładna ta 18 i to naturalne obramowanie z gałązek też![]()
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
18 - gdzieś w okolicach słowa "bardzo dobre" : )
Bodies: EM-1/HLD-7/MMF-3 + E-3/HLD-4/FL-50r
Szkła: ZD7-14, Leica25D/1.4, ZD 14-54 I, ZD 50/EX-25, Sigma 150, Z f1.4/50, Z f5/85-250
http://forum.olympusclub.pl/threads/79188-obraz-obrazem-za-każdym-razem
Bardzo mnie to cieszy
---------- Post dodany o 19:53 ---------- Poprzedni post był o 19:52 ----------
Dziękuję za dobre słowo
---------- Post dodany o 20:02 ---------- Poprzedni post był o 19:53 ----------
nr19
Najwyżej położona osada w mojej okolicy,polana Krzysie pod Luboniem
nr20
na 19-miałem słońce z tyłu, nr20 świeciło mocno z lewej stąd ta różnica w odcieniach śniegu i nie udało mi się przyciemnić tego jasnego fragmentu w prawym dolnym rogu, jak sobie z tym poradzić?
Ostatnio edytowane przez sedge ; 29.01.12 o 21:08
Convenienter naturae vivere
Nr 20 bardzo fajne, widac, ze jest slonce, ale nie wyjarane.
Co do nr 21 to jestem na nie - technicznie wyglada na ok, ale temat, tresc jest zerowa, moze jakby tej wydeptanej w sniegu sciezki wiecej bylo, to by cos "gadalo".
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Nr 20 dzięki za wskazówki, wiem czego się trzymać , a nr 20 taka moja wersja "schodów do nieba" , zobaczyłem tam scieżkę i jej przedłużenie na niebie w postaci smugi kondensacyjnej i tak to sobie odebrałem w tamtej chwili-"Stairway to heaven",a mogłem jeszcze pokombinować żeby mocniej "zagadało".
---------- Post dodany o 12:32 ---------- Poprzedni post był o 12:28 ----------
Dzięki! 20 zostaje w tej wersji.
Convenienter naturae vivere