To drugie poprawione wygląda mi trochę lepiej, jak Wy to widzicie?
To drugie poprawione wygląda mi trochę lepiej, jak Wy to widzicie?
Convenienter naturae vivere
a wygląda, wygląda![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 17.12.12 o 22:38
Ja mowiac o niebieskim nie malem na mysli tylko tego niebieskiego.To taki skrot myslowy.Jesli wezmierz kroplomierz i kapniesz na snieg(na fotce) to on Ci pokaze skladowe.Powiedzmy,ze jesli bedzie prawidlowo to biorac pod uwage szarosc tak po srdku powinienes miec 100,100,100.Tak pi razy drzwi.U ciebie jest ponadto za malo czerwini.Wiec nalezy jej troche dodac.Po fachowemu bedzie to zabawa w dodanie purpury okolo 30 i odjecie pawiego o okolo 50 .Teraz w zaleznosci jakiego programu i metody uzywasz to zastosujesz metode przez niego uzywana.Raz bedzie to dodawanie,do wiaderka a raz odejmowanie.Skoro powiedzielismy sobie ze mamy niebieski zafarb to albo dodamy tego koloru wraz z odrobina czerwonego albo odejmiemy zoltego(bo to negatyw tego koloru.(to kolo barw zagmatwane,niby trzy kolory a jak mieszaja)
Sie kurde rozpisalem a wystarczy pokazac jak to bedzie wygladac po zabawie-o takZałącznik 76752Tego czerwonego odrobina(purpura) pomaga nam abysmy w zielony nie wdepli,bo calkiem nam sie pomyrda ta korekcja.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dziękuję za pokazaniepróbuję dalej
---------- Post dodany o 11:42 ---------- Poprzedni post był o 11:38 ----------
---------- Post dodany o 11:44 ---------- Poprzedni post był o 11:42 ----------
Dziękuję za wizytę w wątku i za wskazówki,tych nigdy za wiele![]()
Convenienter naturae vivere