nyny,
wlasnie nic nie biore, a chyba powinienem czytajac, to co wiesz najlepiej wg swoich spostrzezen, to co drukuja w sieci, to wierutne bzdury wyssane z palca, najwazniejszy jest NIKON, nikon chocby d700 z 24-70N, przy ktorym dziarsko trzymal sie pewnego czasu af z E3 +12-60, ktory to Olek padal dopiero w trudnych warunkach oswietleniowych ALE otworz oczy, odpal wojka google czy tam jutuba i popatrz np na statyczne sceny i szybkosc ostrzenia luster i serii G panasa, tak wiem, wiem statyczne sceny, to nie wszystko i tak mozna w kolko Macieju ty o jednym, ja o drugim,
kurokial,
za przeproszeniem pier.... jak potluczony, cos tam wylapales z kontekstu, posluchales 2go i 3go, nieudolnie skleciles i masz swoje zdanie, szkoda, ze nie na temat, o ktorym mowie
chlopaki, na prawde wspolczuje szczerze, z garsci moich spostrzezen zaraz dostane bana jako wrog systemu i bluznierca, no na prawde szkoda dyskutowac skoro kazdy mowi o czym innym,
ode mnie koniec w tej kwestii ale piszcie jak macie ochote, odezwe sie jak cos wiecej popstrykam w tygodniu, jest dobrze auto odpalilem ale jak przewidzialem ladowania nie ma ech....
pozdrawiam serdecznie
Janek