_tymczasowemu vel. koniecpolska też się podoba. Nawet Nikoniarzom o tym "szepcze" do uszka. A Fuji jest "Be" i już!![]()
_tymczasowemu vel. koniecpolska też się podoba. Nawet Nikoniarzom o tym "szepcze" do uszka. A Fuji jest "Be" i już!![]()
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Przecież pożądanie nowego aparatu ma się tak do fotografii najczęściej jak strojenie się panien przed wyjściem w niedzielę do kościoła. Na pewno to drugie mam niewiele wspólnego z rozmową z Bogiem.
Ze środkowej - najliczniejszej grupy jankowej żyją firmy foto wypuszczające 3-4 podobne modele w roku. Są jelenie, jest strzyżenie.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.01.12 o 23:36
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nie, przesadziłem z tym ''smuci''. Samo brandzlowanie się sprzętem (bez urazy, sam tak nie raz robię) nie jest złe, jednakże niektórzy na tej podstawie bardzo lubią robić z siebie fachmanów i każdy, kto bardziej zwraca uwagę na zdjęcia niż sprzęt, jest be.
I nie chodzi mi o ''nadmiar mocy'', a o emocje związane z wypuszczaniem nowych zabawek, tak naprawdę niewiele albo nic nie zmieniających dla jakości fotografii (często też jakości technicznej).
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A ja ostatnio uprościłem sobie wybory - 12-60, 50 i 50-200. Musi wystarczyć i nic nie wysypuje mi się z plecaka.
mój docelowy plan do mikro: 9-18, 12, 20, 45, i 100-300.
A co do nowego body - chciałbym uszczelnienia w rozumieniu niewrażliwości nasiadającą mgłę czy lekki deszczyk i sensownego ostrzenia na fazie jako układu dodatkowego w body.
Pozdrawiam AP.
fn2 !!!
To będzie również>!< UWAGA ! PIERWSZA POTWIERDZONA WIADOMOŚĆ DOT. SPECYFIKACJI!!!
UWAGA !
TO ZAPOWIADAM OFICJALNIE!
BEDZIE >
fn1 !
a ten wbudowany grip na kcuka to do leici ponad 100€ kosztuje...
Oficjalnie odkładam palec z pozycji lewego przycisku myszki na linku (BUY NOW!) RICOHa GXR -na bok.
Dam im parę dni na tą przejścówkę m4/3>4/3 i kwadratową matrycę czasu.
co to jest kwadratowa matryca czasu?