Tak sobie siedzę i oglądam, oglądam... i gębusia mi się śmieje. Piękne są.![]()
Tak sobie siedzę i oglądam, oglądam... i gębusia mi się śmieje. Piękne są.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Wszystkie dobre wybieram modraszke , gratuluję modeli i światła . U mnie od wielu dni szaro a Jak juz trafi się pogodny ranek to nie mam czasu![]()
Dzięki za wpisy
Ja tam najbardziej się cieszę z jastrzębia
Peter1976 - u mnie dzisiaj pierwsze parę minut słoneczka od miesięcy, wczoraj byłem na dwie godziny i 1 sikorka przyleciała, dzisiaj bogatek pewnie z kilkadziesiąt, z chęcią parę kilo odstąpię w zamian za inne gatunki. Po jastrzębiu usiadł myszak, ale już bez tak dobrego światła.
pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Jastrząb pierwsza klasa. U mnie też się dziś odzywał, ale 5 minut później rozległo się gdakanie Bielików i było pozamiatane. Uwielbiam te żółte, bystre oczy. Płochliwy był??
Witaj
No właśnie że nie, po raz pierwszy mnie odwiedził, dość spokojnie i długo konsumował, co dla mnie ważniejsze, zabrał się za porcje pod kratami, dopiero później chwycił tą, co miałem luźno na kamieniu i odleciał.
pzdr
Jastrząb robi wrażenie.Dla takich zdjęć warto znosić uciążliwości czatowania.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Swietne fotki jastrzebia w zimowej scenerii.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dziękuję Panowie, opisywałem już na fotoprzyrodzie, robiąc zdjęcia, nie świadomy byłem, że to jastrząb, zupełnie inaczej go sobie wyobrażałem ze zdjęć innego forumowicza. Jak on usiadł, zrobiła się cisza na 5-7min, później jednak sikorki zaczęły dziobać swoje ziarenka, co prawda 12m w innym miejscu ale jednak się odważyły.
Pzdr
Czyli jak piszesz: "Król zaleciał "
Świetny ten ptaszor![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Nie wiem czy król, do jastrzębiowatych zaliczają się też orły, ale ten dla mnie jak orzeł![]()