Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Ostatnie to jak cie moge,ale wszystkie poprzednie przeeeeeeeeostrzone(ty sie szaleju najadles przy ich obrobce)
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzięki za opinięMirku postaram się uważać z ostrzałką na przyszłość. Co do kolumn to właśnie nie wiedziałem jak je wyprostować. Zawsze jak obierałem jakąś prostą to wydawały mi się inne krzywe, hmm... Podpowiecie wzhględem, której mogłoby byc najlepiej?
Fotografuję OM-D EM-5 II, mZD 12-40 2.8, mZD 45 1.8, mZD 75-300, mZD 60 2.8 macro, Samyang Fisheye 7.5
Mirek ma rację, poszalałeś.Jeśli chodzi o przerwę, to czasami dobrze sobie ją zrobić - tj. wychodzę z założenia, że lepiej przez jakiś czas nie pstrykać niż pstrykać na siłę. 25 - ciekawy detal.
Przede wszystkim, popraw rozmiary zdjęć
W informacji o zdjęciu 24, jest napisane:Jaki jest sens wstawiać tak duże zdjęcie, skoro skrypt forum go przeskaluje, pogarszając jakość przy okazji?Rozmiar 1.803px × 1.352px (przeskalowany do 530px × 39px7)
Obejrzenie w pełnej rozdzielczości i tak jest niemożliwe, chyba, ze masz 30 calowy monitor![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ok, będę uważał na przyszłość, dzięki za podpowiedź.
---------- Post dodany o 14:49 ---------- Poprzedni post był o 14:47 ----------
A to ja to wiem, używałem tego narzędzia z poziomy PS, tylko wiesz mój problem polegał chyba własnie na nieumiejętności tak pobawienia się tym zdjęciem, żeby i linie były proste a i żeby nie uciąć zbyt dużo z obrazka. Dzisiaj jeszcze przyjrzę się tej fotce i wrzucę ją tutaj jak mi się coś z nią uda zrobić. Dzięki i zapraszam częściej. Fajnie, że dajecie mi uwagi i że post trochę odżył. To dla mnei motywujące.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA