Stałem się szczęśliwym posiadaczem E 520 , jest to moja pierwsze lustrzanka więc troszkę mnie oszczędzajcie![]()
Stałem się szczęśliwym posiadaczem E 520 , jest to moja pierwsze lustrzanka więc troszkę mnie oszczędzajcie![]()
MSZ - to tujach - najlepsze. Kadr, temat, kolorystyka - bardzo dobre.
Pozdrawiam.
Powodzenia.
Nie jest najgorzej
Motyl strasznie poobcinany ale pierwsze (w tujach), naprawdę niezłe![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Powiem Ci ładne wejście![]()
1.fajna choć nie wiem czy ostrość nie uciekła troszkę
2.kwiatek sympatyczny
3.nie podoba mi się przez kadr (poucinane)
4.nawet nawet
Czekam na więcej![]()
Dzieciak w tyjach ładny i przyjemny. Kwiatek niedoświetlony, brak jakiejkolwiek gry światła w zdjeciu. Motylek źle skadrowany podczas focenia lub obróbki. Widoczek przez las ciekawy i lubię takie lecz udzieł złego światła w tym kadrze jest znaczny. Gdyby przyciąć górę zdjęcia do poziomu widocznych gór trochę by sie wyrównało. Wejście obiecujące.
pozdrawiam Wiejo
1 i 4 przyjemne w odbiorze.
Z tych czterech ja wybieram 1 i 2. Nie wiem, czy jest to kwestia nietrafienia z ostrością, czy niewyostrzenia po zmniejszeniu, ale wszystkie zdjęcia są rozmydlone. Najprzyjemniej mi się patrzy na brzdąca w tujach, bo i kadr jest fajny i światło ładnie pada na twarz dziecka, ale tak, jak pisałam -nieostre. Kwiatek ładniej by się prezentował, gdyby kadr był mniej centralny (można było obciąć prawą stronę zdjęcie) i gdyby był jaśniejszy, bo niestety brakuje mu światła.
Motyl w ogóle do mnie nie przemawia z racji i kadrowania i zabicia klimatu na zdjęciu lampą błyskową. Widok natomiast pewnie lepiej prezentował się na żywoNa moim monitorze jasne partie są przepalone, a cienie odrobinę za ciemne.
Pozdrawiam![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Jedyneczka fajna i może się podobać.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
dzisiaj troszkę z makro mam małe kłopoty z ostrością ale oceńcie sami
Witam
Z ostatniej serii , pierwsza na tak, trafny kadr , tylko powalcz z ostrością .
Druga na nie, "model" ginie w tle, wkradł sie przepał i jest b.słaba ostrość.
Pozdrawiam.