Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Owszem widac, ze to osmiornica, ale zwroc uwage jak sie upodabnia kolorem do otoczenia.
Nawet forma, bo w ktorejs chwili kiedy tak sie za nia uganaialam nagle zrobila sie calkiem plaska jak nalesnik i przylegla do zbocza malej skalki. Na zdjeciu wyszla mi tylko jakas dziwna osmiornicowa masa
Zapisuj sie na kurs i wstap wreszcie do tego pieknego podwodnego swiata przeznaczonego wylacznie dla wybranych.
Tylko ostroznie, bo to wciaga![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Jak ja Ci zazdroszczę!
Nie tych zdjęć ale możliwości ich robienia.
Za młodu trochę nurkowałem, może raczej pływałem pod woda (pletwy, maska, do 6m w dol) ale nie miałem okazji (poza kilkoma basenami) pływać w tak czystej wodzie. U nas, zwykle na 2m już niewiele widać.
Chociaż w takich watkach albo w tv mogę się napatrzeć na podwodny świat.![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
super zdjecia , pozazdroscic widokow i tak ciekawego obcowania z przyroda , ja sie juz nauczylem ze czasami samo obserwowanie przyrody i zwierzat daje niesamowita frajde i super odstresowuje , jezeli przy okazji uda sie zrobic jakies zdjecie to jest dodatkowa radosc , TY masz obie te sprawy w jednym , pewnie same zdjecia nie oddaja tego co sie czuje kiedy przeplywa kolo ciebie lawica ryb albo osmiornica
ja przez rok odkad mam aparat probowalem roznych gatunkow fotograficznych , jednak ten zdecydowanie pomine , z blachego powodu , nie umiem plywac ;-(
Lawice rybek cool.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Z ostatniej serii 1 i 3, choć dwójeczka by je przebiła, ale mam wrażenie, że jest nieco nieostre, albo poruszone? Ale i tak piękny świat.