Ładne te fotki z podwodnego świata. Uważaj na siebie, bo kto je będzie tu wystawiał. Sardynki, czy jak im tam na imię świetne.
Pozdrawiam AP.
Ładne te fotki z podwodnego świata. Uważaj na siebie, bo kto je będzie tu wystawiał. Sardynki, czy jak im tam na imię świetne.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Witaj Andrzeju.Dziekuje Ci za troske.
Oczywiscie w nurkowaniu bezpieczenstwo to podstawa, nie mozna robic glupstw, bo ryzykjesz wlasnym zdrowiem, a nawet zyciem.
Dzisiaj wstawiam mojego ulubionego modela Serranus Scriba.
To bardzo zabawna rybka. Czasami mam wrazenie, ze bawi sie ze mna w berka. Ona ucieka, a ja gonie, az w koncu zabawa sie konczy tak, ze odwraca sie do mnie przodem i zamiera w bezruchu wybaluszajc na mnie galy.
Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych.
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Znakomite fotki, moje szczere gratulacje. Zasubskrybowałem w końcu wątek, nie będzie mi umykał.
pozdrowienia z zimnych deszczowych Katowic
The question is: What is a Mahna Mahna?
Rybki jak z akwarium tylko inny swiatladne fotki.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Agnieszko!
Ona to ma pewnie już przećwiczone z innymi nurkującymi, a może tylko próbuje Cię przestraszyć?
Rybka fajna - ma malowniczy mundurek.
Pozdrawiam AP
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Oj ty zazdrosniku jeden
Przeciez byly juz pozdrowienia dla wszystkich, ale jak ci malo to dostaniesz buziaka w czolo.
Co ty na to?
Pozdrawiam i caluje w czolo.
Dziekuje Witia i ciesze sie bardzo, ze sie podoba.
Mam tylko watpliwosci czy ta rybka to ONA czy tez moze ON
Moze z innymi napastnikami , niekoniecznie nurkami taka bojowa postawa faktycznie odstrasza, kto wie.
Mnie niezle robi w konia, bo ciagle sie chowa pomiedzy skalami, a jej mundurek bardzo pomaga w kamuflarzu.
W kazdym razie, ja kiedy wypatrze rybke z tego gatunku ruszam w poscig, bo to zazwyczaj dobra zabawa, a czasami nawet mozna jej zdjecie strzelic.
Troche przeszkadza rowniez to, ze te rybki ktore do tej pory pokazalam, to w wiekszosci gatunki ktore zyja w skalach, a co za tym idzie aby im pstryknac fotke trzeba sie doslownie czolgac po skalistym dnie![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 1.08.11 o 22:05 Powód: Automatyczne scalenie postów
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Właśnie wróciłem z Majorki.
Aga- jedź do Egiptu, bo życie podwodne w Śródziemnym, w porównaniu z rafą to bida z nędzą, a światła tez jest tam więcej.
Meduzy gorsze - w Czerwonym meduzy brałem z uśmiechem " na klatę", te u wybrzeży Majorki smagnęły mnie nieźle a moja koleżanka będzie miała po nich pamiątke na ramieniu jeszcze przez długi czas.
Widziałem rozgwiazdy, czarno-żółtą murenę, jakies sardynki - ale w większości sytuacji o zrobieniu sensownego ujecia mogłem tylko pomarzyć.
Pozdrawiam i zazdroszczę zdjęć.
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra