Niestety albo i stety nie, poniewaz wlasnie za taka prawde wykladana prosto w oczy cyfraki dali mi bana na wszelkie "warsztaty" przez nich organizowane.
Jakos sie tym nie przejmuje, jak dobrze pojdzie moze w grudniu bedziemy robic swoje warsztaty, takie bez marketingu i lania wody
pozdrawiam serdecznie
Janek
Organizowane przez Ciebie (Was) warsztaty będą darmowe, czy będziecie wyciągać kasę od naiwnych ludzi.
Jak czytam takie posty to nóż mi się w kieszenie otwiera. Pójdzie jeden z drugim na darmowe warsztaty i marudzi, że mu hotelu w Mariocie firma nie zapewniła. Olympus to nie jest święty Mikołaj, to normalna firma, która zarabia na siebie. A nie Fundacja Fspierania Fotograficznych Frustratów.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
To nie chodzi o frustrację i wiem że nic za darmo nie ma. Jednak jakieś minimum organizacji powinno być. Ja przez warsztaty fotograficzne rozumiem robienie zdjęć, naukę, zadanie jakiegoś tematu itp. i tego się spodziewałem - może się pomyliłem. Może nie ta impreza. Pozdrawiam
A wystarczyloby to nazwac jako "Prezentacje systemu m4/3 i 4/3 firmy Olympus" i bylby git.
Tez uwazam, ze slowo "warsztaty" jest tu na wyrost, jesli calkiem nie na miejscu.
Bylem na takim spotkaniu rok temu w Krakowie i pomimo, ze organizacja byla calkiem sprawna i ogolnie bez zastrzezen, to warsztaty toza duzo.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie