Cyfrowe.pl i Olympus Polska zapraszają na cykl bezpłatnych warsztatów fotograficznych, których bohaterem będzie nowa generacja aparatów PEN.
Więcej...
Cyfrowe.pl i Olympus Polska zapraszają na cykl bezpłatnych warsztatów fotograficznych, których bohaterem będzie nowa generacja aparatów PEN.
Więcej...
Ostatnio edytowane przez hades ; 26.09.11 o 06:47 Powód: Dodano galerie
Dziękuję za zamieszczenie informacji. Właśnie chciałem ją umieścić na forum
Ale mam tu wiadomość, któej nie znajdziecie na stronie: dla użytkowników Olympusclub mamy 5 gwarantowanych miejsc na każde spotkanie. W formularzu zgłoszeniowym proszę KONIECZNIE wpisać hasło: Olympusclub.
Więcej informacji i rejestracja: http://www.cyfrowe.pl/warsztatyolympus.html
Pozdrawiam
Sklep Cyfrowe.pl
Sklep Cyfrowe.pl
no to już po sprawie bo zanim się ukazała ta informacja o haśle to zgłoszenie poszło.
RSSBot
dzięki za informacje![]()
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Cyfrowe_pl, wysyłaliście już potwierdzenia mailowe? Puuustki u mnie, stąd pytanie... No chyba, że tak szybko się miejsca rozeszły![]()
Alicja & E-330/14-45/40-150/FL50R & D7000/18-200/70-200f2.8/50f1.4
My life is brilliant (-: But it's time to face the truth... Umiesz liczyć? Licz na siebie.
Zapisałem się ..a że rozważam przesiadkę na Pena jeszcze w tym roku- chętnie bym sprawdził je organoleptycznie![]()
Moje zdjęcia: http://forum.olympusclub.pl/showthre...938#post206938
zabawki: OM-1 + 12-100/f4 +100-400+ 12/2 + 20/1.4 . Czasem S 23Ultra
Ktoś się pisze na warsztaty w Poznaniu? Samemu mi się nie chce, ale jak będzie jeszcze ktoś chętny, to się zapiszę![]()
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs
Również zapisałem się na warsztaty w Poznaniu, potwierdzenia na maila brak.
Zapisałem się wczoraj na warsztaty w Gdańsku, szkoda że dopiero teraz zobaczyłem info o pewnych miejscach :/
Moze sie cyfraki nad nami zlituja, napisalem im PW... w sumie nie nasza wina nie?
Za gapowe trzeba placic, cyfraki postawcie sie!
pozdrawiam serdecznie
Janek