czy to, że nie mogę zobaczyć pozostałych stron (mogę tylko 1 stronę) to tylko mój problem i mojego kompa czy dotyczy większej ilości użytkowników?
---------- Post dodany o 01:34 ---------- Poprzedni post był o 01:25 ----------
No cóż, nie widzę czy wszedł mój komentarz z informacja , że nie mogę przeglądać tego wątku, więc piszę w ślepo kolejny komentarz i jak się uda to zamieszczę screen komunikatu który mówi dlaczego nie mogę tego robić, a przyznam, że chciałabym zajrzeć dalej tylko nie wiem co mnie blokuje i jak to ominąć nie zmieniając ustawień zabezpieczeń. Pierwszy raz mam taki problemP.S. no i nie dodam fotki bo nie mam takiej możliwości tutaj muszę spisać ręcznie komunikat: "Nieprawidłowe przekierowanie Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Problem ten może się pojawić w wyniku zablokowania lub odrzucenia ciasteczek" oczywiście jak ktoś doda odpowiedź w tym miejscu to nadal będę zielona w tej kwestii ponieważ jej nie zobaczę. Cały czas mogę oglądać tylko 1 stronę ;(
---------- Post dodany o 01:38 ---------- Poprzedni post był o 01:34 ----------
P.S.
odkryłam jeszcze jedną ważną rzecz...
Okazuje się że nie mogę przeglądać wątku wchodząc w niego ze strony głównej, ale jeśli ktoś doda aktualny komentarz i pokaże się to w pasku bocznym na forum to wtedy mogę wejść i przejrzeć watek....
Hmm
czy to normalne? czy może powinnam się udać do lekarza?

Odpowiedz z cytatem