Niezla fota![]()
Niezla fota![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No dobra, może i fota zła - ale piszcie dlaczego i w ogóle.![]()
zZz
A ja na przykład pozbyłbym się wideł i przemalował seledynowy daszek.
Pozdrawiam.AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Aleście zabawni zrobili się na stare lata :P
zZz
Jakie stare lata? Przecież to młode chłopaki są.
A tak na poważnie to jakich wypowiedzi oczekujesz? Gdyby było źle to można byłoby wskazać na krzywy horyzont, przepały, brak ostrości itd, itp.
W przypadku gdy fota jest fajna (tak jak Twoja) może ona wywoływać pozytywne wrażenie jako całość i trudno się odnieść do poszczególnych elementów.
Mnie podobają się kolory na zdjęciu i niebo które zrobiłeś super. Mam natomiast mieszane uczycia do tych "wideł" z boku. Z jednej strony fajnie, że są ponieważ urozmaicają spokojną konwencję zdjęcia, z drugiej stony gdyby ich nie było obrazek byłby może lepszy.
Pozdrawiam
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
To w takim razie dziękuję za uznanie![]()
zZz
Zmiana tytułu wątku na wniosek autora. Było: "Moje.. początki". Jest: "Kurokialowe 4/3-cinowe".
Odnosząc się do "gadzin" mogę powiedzieć, że szkoda że tego dużego ptaka potraktowałeś tylko jako tło ( nie wiem czy w sposób zamierzony, czy niezamierzony). Kadr jest fajny, bardzo sympatyczny, tylko jak dla mnie większa GO byłaby lepsza.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików