Bardzo ciekawie zaobserwowane i uchwycowe. Szkoda, że tłum przeszkodził Tobie w uzyskaniu lepszego kadru.
Bardzo ciekawie zaobserwowane i uchwycowe. Szkoda, że tłum przeszkodził Tobie w uzyskaniu lepszego kadru.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
63 - Pierwsza próba IR
Mam nieco mieszane uczucia względem tegoż..
zZz
Ja tez mam mieszane uczucia...co do jakosci i co do walacych sie domow
W ogole chyba takie motywy nie bardzo sie nadaja do IR, ale ja sie nie znam.
Poszukaj jakiegos miejsca bardziej zarosnietego do twoich piewrszych Irenek, liscie pieknie wychodza![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Walenie domów akurat podoba się. Liście powiadasz - zobaczę co da się zrobić
Dzięki![]()
zZz
Dwojeczka fajna![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
dobra koncepcja z obróbką - podoba się : )
Ta planetka jest bardzo nudna- ja postarałbym się znaleźć bardziej odpowiedni kadr (bo sam proces jest banalnie prosty- idzie z automatu)
Z tym banalnie prostym to się zgodzić nie mogę gdyż nie chcą się łączyć dwa odcienie niebieskiego nieba, nie mówiąc już o jakiś drzewach czy czymś w ten deseń. Chyba, że się zrobi to jakoś bardzo dobrze - jak RE. Ja tak nie umiem. Iszi nie mniej postaram się następnym razem o ciekawszy kadr! Dzięki![]()
zZz
Wybacz, w sumie to nawet nie wiem jakiego programu używasz. Ja to robię w Dynamic Photo HDR http://www.mediachance.com/hdri/index.html . Kiedy klikniesz na process & edit pojaiwa się nowe okno edycyjne- wtedy zostaje tylko wybrać efekt {Little Palnet} ---- i z automatu robi. Pozdrawiam