Panowie kazdy pomysl jest dobry, widac, ze z kadrem mozna wiele uczynicMirek54 podoba mi sie obrobka pierwsza i druga, trudno zdecydowac ktora lepsza.
Panowie kazdy pomysl jest dobry, widac, ze z kadrem mozna wiele uczynicMirek54 podoba mi sie obrobka pierwsza i druga, trudno zdecydowac ktora lepsza.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 25.09.11 o 13:47
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Saboor wybieram dwojke![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Panoramka z "zetownicy" pospawana nie muśnięta.Pełna wersja jest tutaj -TU
341.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 25.09.11 o 20:07
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Nie mam pomysłu na niebo, spróbujcie coś z nim zrobić.
lub tak po muśnięciu Topazem
![]()
Ostatnio edytowane przez Dziadek ; 25.09.11 o 16:00
pozdrawiam
Jasiu z Rybnika
Zaraz, zaraz ! Ktoś mi tu pod...tegował słowo "zetownica" !
OK. Dobrze, że powróciły.
A to co tam się suszy na sznurach, to bardzo podoba mi się przekaz foty.
Tak sobie rozmawiają, zawiesz-one, - eni na tle krajobrazu. Zdjęcie nostalgiczne dla mnie, smutkowe.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
A ja wrócę do 338 i 339. Mają bardzo ładną kolorystykę, gdybyś wziął tele, statyw i skupił się na górach w oddali byłoby jeszcze piękniej (a może masz takie ujęcia?), choć 338 ma też miły dla oka kadr (tylko te druty).
Panoramka na 341 bardzo ładna z drzewkiem w środku, tylko stempelek do użycia w lewym górnym rogu.
Ostatnio edytowane przez Farensbach ; 26.09.11 o 22:00