|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Widze panowie, ze znacie sie na rogaczach![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Bo to jak się nie mylę jest to, przez Panie szykowana, dla Panów rola...
Dziadku - jakby tak dołożyć drugiego i z podwójne krzyżyki na szczycie potylicy - to może i interes odpustowy można by w weekendy kręcić? Podobają mi się Twoje śmiałe kolorki.
Pozdrawiam AP.
PS. Dziś wieczorem pojechałem rzucić okiem na opisywany tutaj wernisaż. Im było miło. Właściciel galerii swoje starania zakończył na miejscu na ścianie, o dobrym oświetleniu prac zapominając. Na szyldzie wśród różnych funkcji lokalu jest hasło galeria. Przy wejściu stoliki zarezerwowane, kolejne zajęte. Kawy nie wypiłem, zabrakło dla nas miejsca. Kolejny raz nie pojadę. Na ścianach prawej i lewej osiem prac ginących w ciemnicy.
W zamian zjedliśmy kolację w Szarej na Szerokiej. Niestety nie bardzo wyszedł mi balans bieli na serwetce. XZ-1 - światło zastane. WB autorski - na czym się dało.
334.
Świeczka tylko zrobiła się ospowata. Za to humor Matki moich dzieci poprawił się co udokumentowałem, za to jak zobaczy tę surową fote , może być przeprawa... Zaryzykuję.
335.
Latarnie i kwiaty na ławie garderoby.
A w drodze tam dostrzegłem obrazek przypominający przykazanie : Pamiętaj abyś dzień święty święcił - Oni świętują...
336.
Zapraszam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.09.11 o 00:49
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Taka sobie panoramka - z Radoczy. Jak zawsze warto kliknąc w załącznik.
337.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 24.09.11 o 22:14