E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
http://forums.dpreview.com/forums/re...ssage=39342115 - G1, ACR
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 13.09.11 o 10:12
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Też mi kombinowanie z tym panasoniciem. Wchodzisz na amazon i zamawiasz.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
To tylko metafora. Chodzi o to , ze na stronie masz oferte ,że dostepne a jak przychodzi do transakcji to lipa - nima .
Króluje w tym sklep internetowy zaczynajacy sie na e-. Towaru mają od groma ale 60-70% "Towar chwilowo niedostępny"
Ten napis nie jest chwilowy ale trwa czasem miesiacami.
Przykład torby retro do Penów.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Bardzo się ciesze ,że jesteś opytmistą co do ofert i zakupów w sieci. Ja mam inne doświadzcenia mniej optymistyczne.
Wyznaje zasadę (może to poznańskie skrzywienie) ,że "ordnung muß sein".Jak ktoś coś oferuje to winno byc. Dlatego wole kupować na alledrogo od osób prowadzących tez własne witryny. Bo tam mam pewność ,że jak kupie to na pewno bedzie towar.
Co do mojego braku optymizmu - to od poczatku czerwca walcze o papierową instrukcje obsługi do GF2 , której nie było w zestawie. Towar sygnowany Panasonic Polska - plomba na kartonie a w środku "makulatura" w 4 językach tylko po polsku brak. Tak ,że rózne są nasze doświadczenia.
Tak, słuchaj mój też to ma.
Cholera pojechałam specjalnie do nich w sobotę, gdzie tam nawet nie zszedł na dół przywitać się z babką, tylko cały dzień Plejstejszyn.
Jakby kazano płacić sklepom 1 zł za każdą wystawiony produkt w witrynie internetowej, to by się trzy razy zastanowili nad wystawianiem ofert produktów, których nie mają. A tak to wystawiają co się da. Klient najwyżej zrezygnuje, jak się dowie, że towaru nie ma. A nóż znajdzie się jakiś łoś, który będzie czekał parę tygodni, zamiast kupić w innym sklepie.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb