Nie, nie pokazują się czarne paski, wręcz przeciwnie - czarne paski pokazują się przy 4:3![]()
Nie, nie pokazują się czarne paski, wręcz przeciwnie - czarne paski pokazują się przy 4:3![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Dobrze wiedziec, ze jest to w ten sposob rozwiazane.
Wole ustawic 3:2 i nie bawic sie pozniej w kadrowanie, przy oddawaniu zdjec do labu.
Wiadomo, ze rzucac aparatem nie wypada, chyba ze w tesciowa
Podoba mi sie biala obudowa, mam nadzieje, ze da rade i nie bedzie sie brudzic jakos szczegolnie.
Czekam teraz na jakas promocje w euro rtv, maja go za 1611zl wiec jakby tak spadlo do 1499zl by bylo milo.
Oby moja lustrzanka sie dobrze sprzedala i starczylo na aparacik + karta + tulejka do filtrow i polarek :>
Powiedzcie jeszcze ile mniej wiecej MB zajmuje jedno zdjecie? Zastanawiam sie o jakim indeksie predkosci karte kupic, aby plynnie i bez problemu chodzila.
Skrytobojca, jeśli zależy Ci na proporcjach 3:2, pomyśl jeszcze nad Panasonikiem LX3/LX5. On ma matrycę o proporcjach m.in. 3:2, więc będziesz miał szerszy kadr, niż po przycięciu obrazka o proporcjach boków 4:3 do 3:2.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Możesz dać linka do aukcji?
Porownywalem zdjecia i jakos bardziej przypada mi do gustu to co produkuje olek. Az tak na ilosci pikseli mi nie zalezy. Mialem juz kompakty, lustro tez i wiem na jakich funkcjach mi bardziej zalezy a na jakich miej
A gwarancja bedzie obowiazywac w Polsce rowniez?
Jakies clo itp. bedzie trzeba oplacac?
Na towar zakupiony w Unii nie jest nałożone cło.
Dziś kurs euro jest trochę wyższy, więc xz1 kosztuje coś około 1400 zł z przesyłką:
http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT
Tutaj odpowiedź pracownika Olimpus.pl:
Aparat Olympus zakupiony w dowolnym miejscu Świata posiada gwarancję realizowaną również w Polsce, bez konieczności odsyłania aparatu w razie awarii dokądkolwiek w inne miejsce. W takich sytuacjach oferujemy nawet bezpłatną przesyłkę do serwisu, informacja na temat napraw gwarancyjnych: http://www2.olympus.pl/consumer/208_1562.htm Aparaty kupione w Europie posiadają 24 miesiące gwarancji, poza Europą - 12 miesięcy, liczone od daty zakupu (na paragonie, lub wg wpisu na karcie gwarancyjnej.
Kind regards, Mit freundlichen Grüßen, Serdecznie pozdrawiam,
PEN - New Generation System Cameras
Jacek Kowalczyk
Dział Systemów Obrazowania
Wsparcie Użytkowników
Ostatnio edytowane przez jurekg ; 23.07.11 o 13:46
O dedykowanej nawet nie myślałem, nie chodzi mi o lans
W MM znalazłem torebkę Hama Canberra 90L:
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/hama-c...niebieska.html
Aparat łatwo się wkłada, bo pozostaje pewien luz, jest kieszonka na akumulator i karty pamięci, oraz pokrowiec przeciwdeszczowy (trochę nie przemyślane owijanie w ten pokrowiec, ale nie jest źle). Właśnie czegoś takiego szukałem![]()