Gdzie??????? w cudownym stanie z chęcią wezmę!! na all niestety brak![]()
Gdzie??????? w cudownym stanie z chęcią wezmę!! na all niestety brak![]()
Sam niedawno taki sprzedałem![]()
Co jakiś czas ogłasza się ktoś na forum, trzeba polować.
O, takie coś po Allegro się plącze:
http://allegro.pl/olympus-zuiko-50-m...511546257.html
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 29.03.11 o 14:39 Powód: Automatyczne scalenie postów
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Dzięki ! na allegro też plącze się nowy za 1600 tyle, że ze stanów. W piątek idę wypróbować 50. Jestem bardzo ciekawa jak będzie chodził z e3![]()
Ostatnio edytowane przez Kawcia ; 29.03.11 o 15:25
Zawsze możesz zamieścić na giełdzie anons "Kupię ZD50", ja tak sprzedałem, równocześnie z Eddim zresztądobry klient się napatoczył
The question is: What is a Mahna Mahna?
Miesiąc temu kupiłem nówkę w merlinie za 1700, już chciałem zamawiać na allegro po 1500 a tu surprise z gwarancją 200 więcej, po kilku dniachcena poszła do 3000, obiektyw wart zachodu do portretów świetnie się nadaje, gorąco polecam.
czy coś takiego nadaje się na portretówkę?
http://allegro.pl/m42-1-8-50-mm-obie...623857338.html
z góry dzięki za pomoc
E-520 + OWNUSER BH-E51 + 14-54 I + 40-150 + Samyang AE 85 mm f/1.4 IF UMC Aspherical + Metz 48 AF-1 + uczenie się
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Też polecam OM Zuiko 50mm f/1.8 . Można pięknie rozmywać tło i usyskać papierową GO, a przy tym pozostaje niesamowicie ostry. ZD-50 jest wygodniejszy do pracy, ale OM 50 po kilku próbach da się opanować. Dawałem radę ustawiać ostrość na E-410 patrząc przez wizjer i ustawiając ostrość na jedno oko, ale wiadomo, że do tego najlepszy jest statyw i głowa w imadle.
E-PL5, mZD 14-42, mZD 40-150, mZD 12-50, mZD 45 1.8, OM 50 1.8