Od dzis bez cokina sie nie ruszaj.Chociaz moze to tyle samo czasu zabiera przed kompem pozniej co zalozenie jego w plenerze,ale czasem bez filtra nie da rady
Od dzis bez cokina sie nie ruszaj.Chociaz moze to tyle samo czasu zabiera przed kompem pozniej co zalozenie jego w plenerze,ale czasem bez filtra nie da rady
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 19.05.11 o 19:19
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
O! Super! Dałbym gdybym umiał jaśniejszy niebieściutki wpadający z lewej lekko z żółty pomarańcz, ale to jak już się naumiem. Płynne przejście góra - dół i od prawej do lewej to ponad moje dzisiejsze umiejętności.
Dziękuję Mirku!
Mam i noszę całe dnie polówkę nakręcaną od heliopana soft.
Mam i dwa hitech-y, ale poparzyłem się na nich na zdjęciu z górkami, gdzie straciłem ostrość w oddali, ale może winny byłem ja , bo to było na 200mm, z polarem marumi i hitech-em, może sam poruszyłem , popróbuję jeszcze.
Dziękuję za obie poprawki - ta druga też fajna.
Saboor - popatrz na 70 - tam jest tak jak w tym miejscu jest o tej porze najczęściej - Slady po samolotach startujęcych z Balic i lekko przymglone niebo. Takich pięknych cumulusów jak Twoje nigdy tam nie widziałem.
Bardzo chciałem zarejestrować to światło na polach i chyba się mi udało.
Pozdrawiam AP.
Ostatnio edytowane przez apz ; 19.05.11 o 19:50
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
fajne fotki ,super widoczki okolica sprzyja takim obrazom ale troszkę prześwietlasz niebo,nie wiem może jakiś cpl albo szara połówka by dały rade lub inne kadrowanie w tym przypadku niebo nie jest aż tak istotne ..ja bym same pagórki focił i tez było by super...ale to twoja okolica twoje pagórki i twoje pomysły pozdrawiam cieplutko![]()
Cus takiego??
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Troszkę za intensywne to pomarańczowe - poszukam w starych zdjęciach jak to się zarejestrowało. to jest taki lekki zafarb na lewej słonecznej części nieba.
AP.
Chciałbym zmieścić się w części kolorystyki nieba z tej fotografii
Blisko byłeś Mirku, porównałem do starego zdjęcia - bardzo blisko.
Chciałbym zmieścić się w części kolorystyki nieba z tej fotografii:
Ostatnio edytowane przez apz ; 19.05.11 o 23:44
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Takie jedno z obserwacji kormoranów na jeziorem Jamno
"Suszenie..."
I jeszcze takie coś - na jedno popołudnie miałem L25/1,4 , to tylko próbka w świetle zastanym, będzie więcej...