Fajne są twoje zdjęcia.
Zawsze ostro, kolorowo i mają to coś
nad czym można się dłużej zatrzymać.
Lubię tu zaglądać.
Fajne są twoje zdjęcia.
Zawsze ostro, kolorowo i mają to coś
nad czym można się dłużej zatrzymać.
Lubię tu zaglądać.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Fotka 154 jest fajna, interesujace sa widoki odbite w szybie, jednak jesli tematem maja byc Bolek i Lolek, to ja bym ich rozjaśnił nieco. Chyba ze to sa Bolek i Lolek na czarnym lądzie.![]()
Rysiek_______________
Podstawowe elementy E 4/3 i m4/3
Rysieku_O,
jurec,
Dziękuję za wizyty!
Zdjęcie zrobione chwilę wcześniej, po skończeniu serii podszedłem do Bolka i Lolka. Oni tam stoją wygrodzeni światłem przy schodkach pod lewym drzewem.
Ryśku - nie warto było tamtego zdjęcia więcej rozjaśniać, chyba, że przez blendę lub parasolkę
To jedno ze zdjęć do których przymierzałem się od zimy, zawsze byłem tam za późno albo zbyt wcześnie. Mam trójkami do HDR.
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.06.11 o 14:19
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Apz bajkowa fotka.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki waruga, nazbyt łaskawy jesteś dla mnie.
Kilka fotek z Targanic i Brzezinki Górnej:
156. Stara chałupa koło kamieniołomu w Targanicach.
158. Brzezinka Górna, widok na północ ze słoneczkiem w plecy.
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 20.06.11 o 23:44
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
155, 156 - co za zmiana nastroju.![]()
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Apz mowisz, ze nazbyt łaskawy jestemZ ostatnej wrzutki to pierwsza fotka, trafiles dobrze
![]()
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Dzięki za odwiedziny. Ta chałupa podoba mi się bardzo, niestety jej front jest zawsze w cieniu pod starymi drzewami.
Zmieniłem sposób zamieszczania zdjęć. Dajcie znać czy Wam to odpowiada.
A dzisiaj próbki z Machinery - miejsce znane , placyk między Sferami starą i nową w Bielsku.
Zapraszam AP.
160. Pod słońce.
161. Po zachodzie.![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 22.06.11 o 08:40
Kurcze... Machinery HDR? Hmm.. Bardzo delikatna obrobka, rzeklbym oszczedna. Nawet w sumie nie widac za bardzo co tam z HDRa jest?
No poza lepiej widocznym niebem, ale to mozna w normalnym programie zrobic
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Proszę bardzo - TU jest RAW, można poćwiczyć, dla mnie HDR na tym zdjęciu to : lepsze niebo, i uwydatniona gra światła na gałęziach i szkle w lewym rogu placyku, nie musi straszyć fakturą.
Pozdrawiam AP.
162. Szachownica wieczorem:
163. Zachód słońca:
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.06.11 o 17:57