No, no ..widze ze sie starasz, ale powiedz mi dlaczego tylko dwa kolory??
Nie mozna tego bardziej pokolorowac w roznych odcieniach
Wiem, wymagajaca baba jestem![]()
No, no ..widze ze sie starasz, ale powiedz mi dlaczego tylko dwa kolory??
Nie mozna tego bardziej pokolorowac w roznych odcieniach
Wiem, wymagajaca baba jestem![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Mam nadzieje, ze sie nie pogniewasz Saboor, ale pobawilam sie troche z "przyjaciolkami" i tak na szybko takie cos mi wyszlo![]()
W ostatniej wersji ktora wrzuciles nie pasuje mi troche ta poswiata nad srodkowym drzewkiem.
...zrobilam podmianke na jasniejsza wersje![]()
Ostatnio edytowane przez masakrer ; 23.04.11 o 18:10
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.04.11 o 18:07
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
no to mnie zdenerwowałeśzdenerwowanie zmusza mnie do pójścia do parku/ lasu z irem
i statywem wrrrr.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 23.04.11 o 18:19 Powód: Automatyczne scalenie postów
Ocena w galerii. Bez tych badyli o... niebo lepsze.
Pozdrawiam AP.
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro