Fajny klimacik u Ciebie w wątku się zrobił, coś jak:
Pazdrawlaju
Fajny klimacik u Ciebie w wątku się zrobił, coś jak:
Pazdrawlaju
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wiosna od wschodu? Wolę zwykłą, kalendarzową
Żeby Lolita nie narzekała, że tylko ptaszki albo roślinki, trochę architektury:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Masz rację
Zdjęcie było zrobione tuż po wschodzie słońca.
Miałem sporą zagwozdkę- w cieniach bardzo ciemno, w światłach bardzo jasno. Zrobiłem 3 naświetlenia (BKT z ręki) a przydało by się więcej ale nie miałem statywu. Wykonałem HDR. Chyba za mocno ściągnąłem nasycenie![]()
Wersja Saboora bardziej mi odpowiada. U Ciebie nasycenie (szczególnie w cieniach) jakby za mocne. Pokombinuję jeszcze raz z HDR-em.
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 20.03.11 o 23:19
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Trochę poprawione
Zdjecia ptaszków z Twojego drzewa, rewelacyjne. jesli chodzi o architekturę to wersja Saboora najbardziej mi podchodzi.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Tomasz.G ; 21.03.11 o 22:12
Zmobilizowales mnie- siadam do roboty- mam cala karte zaleglych fot.
Wiosna tez sie doczlapala i do mnie, ale jeszcze nie wybralem sie "na miasto" jak ty
Udalo ci sie kiedys wejsc do takiego opuszczonego budynku? Kiedys probowalem w swojej okolicy, ale nie dalo rady-caly parter byl zamurowany- dopiero od pierwszego pietra mozna bylo przez okno, ale nie dalem rady![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Jako dzieciak oczywiście, byle ruina i musiałem tam wleźć
Teraz, jakoś nie próbowałem- nie ciągnie mnie w te rejony fotografii.
Nawiasem mówiąc, ten akurat budynek nie jest opuszczony. On jest w trakcie rozbiórki, więc wejście do niego jest raczej niemożliwe
No! Jakbyś blendą podświetlił
Ja jednak zostanę przy swojej wersji
Jeszcze jedno z tego wypadu: