Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Znowu popadało, tym razem jest lekki mróz. Jest więc szansa, że śnieg trochę poleży.
Aż się chce wyjść![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 18.12.10 o 15:49
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Czwarte przykuło moją uwagę. Szkoda, że nie dało się szerzej
Piękny ten zimowy widoczek.
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Witaj
No 4 fota swietna , w ogole super klimaty zimowe.
P.S.
Czerwonosc , Niebieskosc - pal licho z kolorkami w jakie wpadaja.
Pozdrawiam![]()
Bardzo ładnie po naświetlane te kadry. Podoba mi się to ze strumieniem jak i nr 4 bo jest na nim czym odetchnąć ( chodź takie zdjęcia zawsze będą za wąskie).
Czwarte strasznie mi się spodobałopiękne, spokojne
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Przynajmniej masz widoki![]()
U mnie, po zimie 120-lecia, w tym roku jeszcze nie bylo sniegu.
Ale, ale - dochodza mnie sluchy, ze nawet lotnisko zamkneli w Twojej okolcy- az tak napadalo.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Zdecydowanie zdjęcie nr 4 duży plus
Cieszę się, że zimowe widoczki się spodobały
Takie widoki tu nie zdarzają się co roku. Tym razem było naprawdę pięknie, zimowo- śnieg i słońce.
Teraz kilka ptaków z okolicy:
mmm ale świetnegratuluję strzałów!
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"