Zawilec ladny...
Zawilec ladny...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
No dobra, zdopingowałeś mnie
Jakoś nie pasowało mi większe rozmycie tła. Wyglądało to bardzo sztucznie: cały ptaszek ostry (no, prawie) a tło rozmyte. Musiałbym jeszcze wprowadzić nieostrości ptaszka a to już gra nie warta świeczki
. Po prostu tło jest zbyt pstrokate.
Byłem od ptaszka jakieś 2m, niestety dla tego obiektywu to jeszcze trochę za daleko (musiałem sporo wykadrować), no i nie można go bardziej otworzyć.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
to chyba dobrze, ze Cie zdopingowalemmysle ze tlo jest teraz sporo lepsze, ale caly kadr wydaje mi sie zbyt ciemny, wiec moze by troche jasniej?
![]()
Olympus E420 + 14-42 + 40-150 + 70-300 + duuuuzo checi
Wiosenny rozkwit na zdjęciach zawsze z przyjemnością się ogląda. Zawilec bardzo ładny, lubię też ich leśne kobierce.
pozdrawiam Wiejo
Jeszcze trochę wiosny
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wiosenne fotki swietne...
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Jak dla mnie 664 najładniejsze, te czerwone pąki dodają dynamizmu całości![]()
Sympatycznie to wygląda i jest ładne, pogodnie nastraja. Fajnie by było jakby biel na dwóch pierwszych przypominała te biel płatków z ostatniego.
pozdrawiam Wiejo
Dzięki za odwiedziny
U mnie dalej wiosennie